Mikä mättää?

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Jukka kirjoitti:

… esitin vain muutaman kysymyksen, mutta tulin LakuPekan ansiosta provosoitua kunnolla mukaan tähän keskusteluun.

Itse asiassa esitit aluksi vain kaksi kysymystä:

1. Osaako joku kertoa faktaa siitä, miten rannikon suomalaisten residenttien ja talvilintujen määrä on kehittynyt vuoden 1995 jälkeen?

Vastaus: Faktaa tuskin kukaan osaa kertoa varsinkaan muuttolintujen osalta, mutta kasvanut on ja muuttajien ikärakenne liukunut voimakkaasti nuorempaan suuntaan. Perheet lisääntyneet.

2. Seuraava kysymys kuuluu, mikä olisi oikea määrä suomalaislehtiä?

Vastaus: Yksi tai mieluummin useampi.

Kysymyksiä seurasi sitten oma puheenvuorosi, joka olisi äänitteenä vastannut suurin piirtein sadilaisen taksin takapenkille kantautuvaa kuskin puheenvuoroa aiheesta kuin aiheesta. Ja senhän tiedämme, että sellaiseen ei ole suotavaa vastaa muutoin kuin myötäämällä.

Jukka kirjoitti:

Vastauksia ei tullut esittämiini kysymyksiin, mutta se selvisi, että piiri pieni pyörii täällä, ei pelkästään joulunaikaan kuusen ympärillä vaan ympäri vuoden ja vuodesta toiseen!

Joo, niinkuin missä tahansa yhteisössä – kylässä tai taksitolpalla. Kävin lueskelemassa nettisivujasi ja uskon, että oivallat vastauksista enemmän kuin nyt nämä saamasi palautteet kohdanneena haluat edes itsellesi myöntää.

LakuPekkaa en syyllistäisi keskustelun viriämisestä, kyllä se siitä omasta avauksestasi lähti ja hyvä niin. Sait meistä monet ja varmaan hiljaiset lukijatkin ajattelemaan asioita eri kanteilta.

Joten sitä en sitten ymmärrä, miksi nyt lopuksi paukuttelet ovia ja henkseleitä.

Vai oliko paha, että aiheen käsittely muuttui puheenvuorosta keskusteluksi?