Mijas-Costalle taksi maksaa…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Taksien hinnat Mijas-Costalle taksi maksaa…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Laura
Laura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.04.2008
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 209

Asumme Mijas Costan itäpäässä, Calahonda on länsipäässä. Meille maksaa taksi lentokentältä päiväsaikaan, arkena 30-35 euroa, kuskista riippuen. Veikkaukseni hinnasta Calahondaan on: jotain 40 ja 50 euron väliltä. Iltaisin ja pyhinä on tietysti kalliimpaa.

Taksit eivät käytä mittareita. Kuskeilla on autossa A4 kokoinen hintataulukko, mistä katsotaan matkan hinta. Muuten systeemi olisi ok, mutta osa kuskeista (iso osa?) on tehnyt itselleen ihan omat hintataulukot, mistä hinta katsotaan turisteille – eli kaikille muille kuin espanjalaisille. Välttämättä ei tule huijatuksi kuin muutamalla eurolla (oikeasti; kannattaako esim. viikon lomareissulla ottaa stressiä siitä, maksoiko taksi kentältä 32 vai 36 euroa?).

Jos kielitaito ja hermot kestävät, kysykää muutamalta kuskilta hinta, ja menkää parhaimman tarjouksen mukaan. Tämä ei välttämättä kuitenkaan auta, koska kuskit ovat hyviä vetämään yhtä köyttä, varsinkin turistisesonkeina. Ja ai niin, muistaakseni kentällä seisotaan pitkässä taksijonossa, ja on parasta ottaa se ensimmäinen pirssi jonka saa, eli tuo kysely ei siinä tilanteessa toimi…

Vuokra-autojen hintataso on halpa. Kannattaa alkaa varailla, jos haluaa heinäkuuksi auton.