Mijas Costa on osa isoa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mijas Costa on osa isoa Mijasin kaupunkia. Mijas ja samalla Mijas Costa alkaa Fugen rajalta Sohailin linnan kulmilta ja jatkuu jonnekin Calahondan ohi Marbellan suuntaan. Mijas Costalla on useita rantoja ja monia urbanisaatioita, kuten vaikkapa El Faro missä me elellään, joka on n.4km Fugen rajalta.
Näitä urbanisaatioita on pitkin rantaa ja vuorten rinteillä. Samoin ihan campoa riittää. Jonnekin Alhauriniin asti. Asukkaita on siinä 80 000.
Yksi isompi keskus rannalla on La Cala missä on myös kunnan toimintoja.
Taas Las Lagunas on kaupunkimainen osa Mijasia jolla on yhteinen raja Fugen kanssa. Kaupungit ovat kasvaneet niin yhteen , että jos ei tiedä missä raja kulkee, mistään ei voi tietää , että kaupunki vaihtuu.
Pääpaikka on Mijas Pueblo ylhäällä vuoren rinteellä. Se on pieni tyypillinen valkoinen Andalucialainen kaupunki. Suositeltava ja helppo vierailukohde Fugesta.

http://www.mijas.es/mijas/internet/

Asuminen täällä on hieman erilaista kuin pienessä ja täyteen rakennetussa Fugessa. Haittapuolena mainittakoon,jos sen haitaksi kokee, että vaikka julkista liikennettäkin on , niin auto on ainakin meille välttämätön.