Mielenkiintoista näistäkin huomata

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
kojo kirjoitti:

…Sotumaksuja ei siis makseta (vaikka ne jo vaaditaan työharjoittelijoiltakin)…

kojo kirjoitti:

…Tässä on vähän sama systeemi kuin Costa Blancalla suomalaisten lentokenttäkuljetuksissa: sitä tehdään varttiammattimaisesti ehkä viittä euroa halvemmalla kuin taksikuski, mutta matkustaja harvemmin tulee ajatelleksi, että istuu laittomassa taksissa vakuuttamattomana jos kolari sattuu…

Eikka kirjoitti:

…Eihän tässä ole kysymys mistään muusta kuin veronkierrosta…

Mielenkiintoista näistäkin kommenteista huomata, kuinka esitetään totuudenvastaisia väittämiä ja väännetään niistä vaikka väkisin ”tosijuttuja”

Sotumaksuja, vakuutuksia, veroja yms. säätelevät omat lakinsa ja määräyksensä. Vallitsevien määräysten noudattaminen on puhtaasti työn tekijän ja teettäjän välinen asia ja heidän vastuullaan – kulloinkin käytetystä maksuvälineestä riippumatta.

Maksuväline, mikä se sitten onkaan (Euro, Peseta, Drakma, Punto, Oravannahka, vaihtokauppa, tai mikä vaan) ei ota kantaa kahdenvälisiin sopimuksiin ja vallitsevien määräysten noudattamiseen.

Toivon keskusteluun osallistujilta tarkkuutta pysyä olettamusten ja yleistyksien sijasta faktoissa, niin asian käsittely on hedelmällisempää. Konkreettiset kysymykset ovat tervetulleita, vastaan niihin mielelläni ainakin niiltä osin, kun ne liittyvät aiheeseen.