Mielenkiintoista, kertokaa lisää!

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627

Kappas, tulipa heti vallan hirveesti hyviä ja käytännönläheisiä neuvoja. Kurkkasin tuon DB:n antaman linkin taa ja tuohan oli tutun näköinen paikka. Oli vain päässyt välillä unohtumaan. Bookmarkataan. Kurkkasin näytteeksi ensimmäisen c a la romana -ohjeen

Lisäkyssiä:

-Ymmärtääkö espanjalainen kokkaaja ilman muuta mitä tarkoitetaan kun sanotaan, että pyöritellään harinassa? Arvaan, että tarkoitetaan vehnää, mutta voiko se tarkoittaa mitä tahansa jauhoa?
-Miksi paistetaan oliiviiöljyssä, eikös se tykkää huonoa korkeasta lämpötilasta?
-Jos suola sitkistää, niin mihinkäs tuo y.m. resepti sitä suolaa tarvitsee? Siihen öljyynkö?
-Mitä tarkoittaa ’una juliana de lechuga’. Solvataankos tässä Juliaanaa jotenkin? 😉
-Oliko ne Nipotin perkaamat otukset tosiaan kalmareita eikä seepioita? Kun minusta se kalmarin ruho on sellainen aika simppeli putki.

Jees, tuosta eilisestä ateriastani, meikäläisen budjetilla ei tosiaankaan usein sellaista sapuskaa syödä. Muuten, sehän ei ollut niitä renkaita vaan niitä lonkeronippuja. Nyt huomaan syöneeni kallista jätettä: sehän oli juuri se osa kalmaria mikä jää yli kun siitä ’bolsasta’ sorvataan niitä renkaita.

Tuolla muuten ei ole näköjään vielä yhtään lonkerokansareseptiä: http://www.lintulaakso.net/reseptipankki/index.php . Kuka ehtii…?