Mielenkiintoiset pointit

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281

Mielenkiintoista tosiaan.

Itse rannikolla pysyvästi asuvana voisin sanoa samaa suomesta. Ei ole ystäviä, ei kiintopistettä eikä mitään tekemistä. Aina tallaat niitä samoja katuja ja siinä käy Helsinkikin pieneksi aika nopeaan tahtiin. Varmaan sama fiilis kuin muillakin, joilla ei ole suomesta mitään muuta kuin passi.

Siksipä en olekaan siellä käynyt yli 10 vuoden aikana kuin kerran. Aurinkorannikolla ja Fuengirolassa on koti ja elämä. Joskus tekee mieli matkustamaan, mutta silloin matka suuntautuu jonnekin etelään (kuten suomalaisillakin usein), Kotiin Fuengirolaan on aina niin mukavaa palata -jopa lyhyeltä reissulta!

Onhan se tietysti sekin tullut nähtyä, että aika moni suomalainen kaipaa sitä jatkuvaa sadetta ja kylmää. Talvet palellaan espanjassa ja kesät palellaan suomessa. Ei kunnon talvea eikä kunnon kesää. Sitä minä en ymmärrä. Itse kun pidän siitä, että vihdoinkin taas kelit alkavat olla siellä 25C ja enemmän! Talvet voisin espanjan sijaan olla tallailemassa haaveitteni mukaisesti jossain lämpimässä maassa (ja thaikkula ei kuulu niihin). Ehkäpä sitten kun eläkeikä koittaa ja totuus elämisen kalleudesta EU:n rajojen sisäpuolella iskee lujaa halolla päähän…