Mie jatkan kertomusta, kun

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Elämän aloittelua Madridissa Mie jatkan kertomusta, kun

LINKKI

Peikkopoika
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 3

Mie jatkan kertomusta, kun fupu lähti jo takaisin Suomeen tekemään päättötyötä (tulee kyllä tammikuussa käymään). Toukokuun jälkeen on ehtinyt tapahtumaan aika paljon. Kesä- heinäkuussa oltiin siis kielikurssilla ja se oli kyllä hintansa arvoista. Opettaja oli hyvä, piti vauhtia etenemisessä ja vaati meiltä paljon. Kukaan kurssilla ei päässyt piiloon takariviin, koska sellaista ei ollut 🙂 Meitä oli parhaimmillaankin 7 kurssilla, joten istuttiin puolikaaressa. Opettaja sitten pommitti meitä kysymyksillä ja puhui paljon. Opettaja puhui pelkästään espanjaa tunneilla. Oli kyllä pakkokin, koska japanilainen, iranilainen ja kazakstanilaiset eivät puhuneet englantia sanaakaan. Opetustyyli, jossa käytetään pelkkää espanjaa on todella haastava. Olimmehan kaikki vasta-alkajia, joten pitää käyttää elekieltä yms.

Töitä hain kesä-heinäkuussa vähän laiskasti ja kuten myöhemmin huomasin, niin myös huonosti. Kävin muutamassa vuokrafirmassa, eikä heillä ollut mitään mielenkiintoista. Etsin lähes millaista työtä tahansa, josta maksetaan kohtuullista korvausta. Kesäkuussa oltiin viikonloppuisin melko usein Retiro- puistossa makoilemassa auringosta nauttien. Tutustuimme tietysti kaupunkiin pikkuhiljaa paremmin ja opimme kulkemaan ilman karttaakin 🙂 Heinäkuu oli jo niin kuuma, että emme jaksaneet tehdä oikein mitään. Joskus leikimme viikonloppuisin espanjalaisia ja kävimme kavereiden kanssa tapaksilla kun yö oli vähän viilentynyt.

Elokuussa olimme lomalla Suomessa ja nautimme rauhasta ja puhtaasta ilmasta yms. Mutta siitä maasta tiedätte varmaan ihan tarpeeksi 🙂

Mie jatkan myöhemmin tarinaa, kun vatsa vaatii menemään keittiöön etsimään evästä 😀