Metsästän ja kalastan.

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Metsästän koska se on eräs tapa saada erilaista ravintoa ruokapöytään aivan samoin kuin kalastankin!! Molempiin kuuluu kohteen lopettaminen mahdollisimman kivuttomasti ja sen jälkeen saaliin jälkikäsittely. Et sinäkään kaupasta sitä sonninfilettä ostaessasi paljon mieti että miten sen on joku aikanaan teurastanut, mutta ilman sitä vaihetta ja sen jälkikäsittelyä se ei olisi sinulla mahdollista viedä kotiisi ruokapöytään!!. Sinä väitit että minä pidän eläinten tappamisesta; minä taas väitän että en pidä siitä lainkaan, mutta ilman sitä tappamista se elukka/kala ei mun ruokapöytääni kulkeudu. Eikä se suolistaminen ja muukaan jälkikäsittely nyt niin herkullista ole, mutta kun raaka-aineesta ruvetaan ruokaa tekemään, niin se jo muuttaa tilanteen toiseksi! 🙂
Saaliskuvat voivat olla toisten mielestä väärin, mutta mulle ne on muistoja hienoista ”jahdeista” joissa tuo kaverini on ollut pääosassa aivan samoin kuin sinunkin kuvasi joita olet ottanut reissuiltasi esim. Espanjaan.
Kameraa käyttävä ihminen kuvaa vähän kaikenlaisia tilanteita ja mä kuvaan vähän kaikkea mitä milloinkin eteen tulee ja nuo nk. ”raatokuvat” ovat yksi häviävän pieni osa muun kuvatuotannon joukosta. Noillakin reissuilla mitä tuon koiruuden kanssa yhdessä liikutaan niin erilaiset luontokuvat ovat paljon tärkeämpiä kuin satunnaiset saaliskuvat, mutta pitäähän nekin tilanteet kohtuuden nimissä tallentaa.