metakeskustelua keskustelusta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat son sitten adios metakeskustelua keskustelusta

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kallepekka kirjoitti:

…ja taitaa tuo kirjautuneidenkin määrä olla harhaa, eivät vain viitsi kirjautua ulos?

Juu, harhaa on, jos siis tarkoitat tuota etusivun ”paikalla” (tai siis näemmä nykyään ”online users”) -listausta, mutta se ei varmaankaan johdu kirjoittajista vaan kaiketi jostain sivuston ikuisuusbugista jota ei ikinä ole saatu kuntoon. Tai sitten tuo listaus tarkoittaa jotain muuta, joka ei koskaan ole mulle selvinnyt.

kallepekka kirjoitti:

Joku ehdotti mielestäni hyvän uudistuksen: sivusto kirjauttaisi ulos kaikki, joissa ei ole mitään liikennettä ollut jossain ajassa, vaikkapa 1/2-1h.

Pelkäänpä pahoin, että jos tuota yritettäisiin toteuttaa, kaatuisi koko himmeli tekniseen hässäkkään.

kallepekka kirjoitti:

Kannattaisi harkita myös velvoitetta kirjoittaa omalla nimellään kun tämä on kuitenkin erikoisaluefoorumi. Se toisi mukanaan ainakin pientä harkintaa siihen mitä kirjoittaa?.

Noinkin, mutta ainakin itse kirjoitan mieluummin nimimerkillä ja paljastan henkilöllisyyteni vain tarvittaessa. Mikä se ’tarve’ sitten lieneekin. Julkaisuun jäävien kirjoitusten moderointia kyllä kannatan. Samoin myös käyttäjätilin poistamista, jos kirjoittaja aivan sivuston vastaiseen missioon ryhtyy; kuten on joskus näyttänyt käyvänkin. Sivujen linjastahan on kerrottu toisaalla tässä sivustossa.

kallepekka kirjoitti:

..jostakin se johtuu, että vain muutama vaivautuu kirjoittamaan.

Näyttää sivujen liikenne hieman vaihtelevan ehkä myös sen mukaan, minkä verran esimerkiksi vakiokirjoittajilla on ”orkin ulkopuolista elämää”. 🙂