Mercadona, Euromarket ja El Corten Inglés

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki EI turistihinnat Mercadona, Euromarket ja El Corten Inglés

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä jutu
jutu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.07.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 8
Zeus kirjoitti:

MUTTA jos on hedelmien ja vihannesten syöjä, niin silloin ehdottomia ostospaikkoja ovat pienet kadunvarsimyymälät: verduleriat ja fruteriat (yleensä yks ja sama). ….
No jos sitten on oikein lihansyöjä, niin sitten on lihamyymälöitä – carniceria. Niistähän vanhemmat perus-espanjalaiset laatulihansa ostavat. Tosin Mercadonien lihatiskit ovat parantuneet ja niissäkin on hyvä valikoima ja laatu hyvä.
Jos olet kalansyöjä, niin sitten on pieniä myymälöitä – pescaderiat, joisa hyvät valikoimat laadukasta kalaa. Mutta on siinäkin Mercadonat kirineet ja niiden kalatiskit kelpaavat jopa perus-espanjalaisille. Ja huomattavaa, että siellä kala perataan ja fileoidaan tai paloitellaan samaan hintaan – näin ainakin itse olen todennut.

Fuengirolan alueella olen päätynyt hankkimaan kasvikset pääosin Mijasin puolella olevasta Euromarketista. Siellä on hyvälaatuinen hevi-tiski, tavaraa paljon ja se kiertää. Esimerkiksi tuoreita yrttejä on runsain mitoin.

Kalat tulee taas haettua monesti Mercadonasta. Sama juttu: tavara tuoretta ja kiertonopeus suuri. Mercadonalla on usein myös hyviä tarjouksia kalatiskillä.

Lihapuolella olen useamman kerran pettynyt pienien lihakauppojen lihan laatuun. Lammas ja entrecot myydään liian vähän riiputettuna asiakkaalle ja marinadiin saa työntää melkein rikkihappoa ennen kuin veitsi menee läpi. Parhaimman laatuiset lihat (juuri tuon mureuden suhteen) olen löytänyt Mijasin puolella olevasta isosta El Corten Opencorin lihatiskistä.