menin vähän itseeni

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 menin vähän itseeni

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä eiole
eiole Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.09.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 153

Aloin itse tykönäni pohtia, miksi itsekeskeiset jorinat ärsyttävät minua. Luultavasti suureltä osalta se on tottumattomuutta. Olen tähän asti käynyt keskusteluja vain sivustoilla, jotka ovat sisältäneet tiukkaa ammattiasiaa. Itsestään kukaan ei ole puhunut mitään, vain mielipiteet ovat kiinnostaneet. Yritän nostaa vastedes sietorajaani tai ottaa camp-huumorina asiat, jotka menevät yli.

Tosin edelleenkin olen sitä mieltä, että näilläkin palstoilla menee moni hyvä huomioitsija ja kirjoittaja hukkaan löpistessään omasta egostaan. Esimerkiksi loistava kirjoittaja Old Chap: kirjoittelisit enemmän tuokiokuvia thaimaalaisesta elämästä ja asumisesta siellä. Nykyisen halvan dollarin aikana varmasti yhä useampi Espanjassa asuva ajattelee viettää siellä talvisydämen. Paikallisista lehdistä olet varmaan lukenut asioita, jotka kannattaisi referoida laajemmallekin piirille. Ravista takiaiset tukastasi ja ryhdy kunnon reportteriksi.

Ja Willi, joka asuu niin mielenkiintoisessa kaupungissa kuin Granadassa. Kirjoita ihmeessä enemmän sikäläisestä elämänkulusta ja vaikka ostoskaduista satunnaisten kävijöiden iloksi kuin liikaa omasta olemisestasi. Sinulla on paitsi laulu myös sana hallussasi.

Käsitin, että Patka pisti Ivankan VIP-haaveet järjestykseen toteamalla, että oikea tapa hoitaa terapointi on omat www-sivut, joille voi antaa salasanan haluamilleen henkilöille. Ei niihin mitään julkista foorumia tarvita. Näin tietääkseni muutkin laajan tuttavapiirin omaavat henkilöt tekevät.