Melaa mek….

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 32 Melaa mek….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mela
mela Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 195
Old kirjoitti:

Istuimme muuten Gizmon (ex espanjansuomalainen) ja thaipuolisonsa kanssa yhteisessä pöydässä ja kerroin samalla Gizmolle Millen kehut. Kiemurteli tyytyväisenä kuullessaan. Senkin kunniaksi vielä toistona Thaimaan Suomelainen -lehden nettiosoite: http://www.thaimaansuomalainen.com – ja herran terveiset kaikille tutuille sinne Espanjaan, samoin kuin itseltäni.

Kiva kun Melaakin taas näkee. Ja viestejä koossa sulla tasan 200. Clap-clap-clap!

joo kylla ma taalla yritan olla. Enemman tuntuu jaavan sivusta seuraamiseen. Vaikka joka paiva taalla kaynkin vilkasemaasa niin tuntuu vaan olevan niin kiire. Taas olen aloittanut on tamankin kesan sukellusharjoitukset. Kavin ostamassa kayakin ja toita tuntuu riittavan seka vanhan etta uuden puolen kanssa. Viikko sitten tuli taas palkattua yksi viikonlpputyontekeja lisaa. Kun tuntuu terassit tayttyvan ja ei enaan kadet riita.

Taas tuntuu silta etta selitan 😉 Vaikka tosiasioista onkin kysymys.

Kerro Gismolle terkkuja. Kiva kuulla hanestakin. Nayttaa olevan viihtynyt siella Thaimaassa. Pyydappa site kirjottamaan jossakin vaiheessa tanne Espanja.org:n miten se siirtyminen Thaimaahan on lahtenyt kayntiin.