Meilläkin on haaveena

LINKKI

arrugados
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.09.2006
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 91

Meilläkin on haaveena sapattivuosi espanjassa. Minulla ammatti, että voisin vaikka lapsia hoitaa, mies jäämässä eläkkeelle 2-3-vuoden kuluttua (itse olen siis NUOREMPI 🙂 silloin siis olisi sopiva ajankohta.
Meilläkin noita lemmikeitä on, tällä hetkellä 3 pikku koiraa…voi olla, että vanhimmasta päästä jo aika muutenkin jättää…rokotuksista olen ottanut selvää ja yksi sellainen lisää tarvittaisi espanjaan, samaten lemmikkipassit, joten nou problem. Pienet kaverit tulisivat matkustamossakin painojensa ppuolesta 🙂
Lisäksi perheessämme on 12-vuotias lapsi. Nooh, kouluja kyllä löytyy ainakin Fugiksesta, ja se on meillä päämääränä. Myös Puerto de la cruz kiinnostaa. Manner on kuitenkin siitä kiva, että siitä pääsee sisämaahan niin kivasti seikkailemaan ja Teneriffassa vähän pelottaa tuo Atlantin keskellä oleminen ja huhupuheiden talvimyrskyt…huu :/
Kotiongelmia myös meillä tulisi olemaan. Meillä on nyt omakotitalo, joka sisänsä ei suurta hoitoa kaipaa, riittäisi, että joku tuttu kävisi parin viikon välein luomassa lunta, vetämässä vessoja ja päästämässä hanoista vettä. En tiedä uskaltaisinko ihan vieraalle vuokrata. Korkeintaan sukulaiselle ”lomamökiksi”, jos siis kaupungissa lomia haluaa..tai vaan vaihteluksi. Monta hommaa on kuitenkin mietittävänä..
Ollaan 3 kertaa käyty Fuengirolassa ja Torressa ja tykätään kovasti paikasta. Ihan kuin kotiin tulisi joka kerta. Kiva kuulla, että on muitakin, jotka jakavat saman haaveen!