Meillä on hyviä ystäviä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Media ei mairittele rannikkoa! Meillä on hyviä ystäviä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ronkeli
ronkeli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

Meillä on hyviä ystäviä AR:lla. He kertovat rehellisesti elämästään, ovat siellä varhaiseläkkeellä. Me käymme heillä pari kertaa vuodessa pikkulomilla, mutta vuokraamme itsellemme aina jonkun apartamenton, sillä yötäpäivää emme jaksaisi kuunnella heidän toistuvia juttelujaan. Siellä kun ei heillä ole puhekavereita. Ja toinen heistä ei tosiaankaan ole viitsinyt opetella kieltä. Vaimo sentään jaksoi syventyä.
Käväisimme viime kuussa taas siellä. Viini ja konjakki virtasi jo iltapäivällä. Pikku tuitereessa kertoivat haluavansa takaisin kotimaahansa. Tai mies haluaisi, vaimo ei. Kumpikin pyysi puhumaan puolestaan toiselle osapuolelle omasta toiveestaan. Mutta emme me tietenkään sekaannu noin vakavaan kriisiin.

Espanja on meille kiva lomamaa. Emme ikinä muuttaisi sinne pysyvästi. Enkä todellakaan voi kuvitella eläkeläisten viihtyvän siellä kaukana sukulaisistaan ja tutun turvallisesta ympäristöstään.

Nuoret kuitenkin sopeutuvat varmaan helpommin, oppivat kielenkin. Saattavat löytää leipäpuunsakin. Ja ihan varmasti partnerin.