Me ollaan tyylikkäitä kaikki, ihan jokainen…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Tyylittömien Top 3 Me ollaan tyylikkäitä kaikki, ihan jokainen…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä don Markku
don Markku Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 58

Se jutun alkujuuri oli kai kansallisuuksien MINÄ-kuva. Eli samalla voidaan puhua itsetunnosta, joka meillä suomalaisilla on pakkasella aivan turhaan. Olemme maailman parhaita suomalaisia ja pärjäämme kenen kanssa tahansa, missä vertailussa tahansa. Jos me vain katselemme varpaitamme, toiset katsovat ylitsemme. Täällä (tai siellä) vain odotellaan, että muut tulevat sanomaan, kuinka mahdottoman hyviä olemme. Ja odotellaan. Ja odotellaan.

Tyyli. Mikä sitten on tyyli. Tyyliä on varmuus ja iän myötä kehittynyt maku siitä, mikä sopii itselle. Katselkaapa: nuoret naiset ovat aina ilo silmälle, mutta aikuiset naiset ovat niitä tyylikkäitä.
Ja kuvat, kuvat valehtelevat enemmän kuin tuhat sanaa. Otetaan pätkää Shanghain paremmalta puolelta ja Mellunmäen lähiökuppilasta ja tutkimuksen tuloksena on selvä Kiinan kansantasavallan tyylivoitto.

Nyt kyllä väsähdin taas reuhaamiseen ja lähden Robert’sille sumpille.

MINÄ olen tyylikäs lerppahatussani, hellepaidassani ja bermudoissani! Tai sadetakissa ja farkuissa. Enkä suostu muuta sanomaan, vaikka itse Charles Gallup soittaisi. 🙂