Me mentiin Port Aventuraan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Salousta kokemuksia? Me mentiin Port Aventuraan

LINKKI

arrugados
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.09.2006
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 91

Me mentiin Port Aventuraan Saloun keskustasta taksilla, 5 euroa. Tuli halvemmaksi kuin minijuna. Takaisin tulimme minijunalla ihan kokemuksen vuoksi. Kävellenkin päsee Port Aventuraan ihan mukavasti jos ei ole liian kuuma, matkaa tulee ehkä pari (ja puoli)kilsaa Salun rantakadulta.
Meille sanottiin ettei omia vesipulloja saa viedä huvipuistoalueelle, mutta ei kukaan meidän reppua tarkistanut, joten harmitti ettei sitä vettä kuitenkaan otettu. Kun menimme puistoon heti avaamisaikaan, ei monikaan kioski ollut vielä auki, kun sitä vettä olisimme halunneet ostaa ja sitten siitä ensimmäisestä auki olevasta piti ostaa lapselle kokista pahvimukissa, joka oli todella hankala kantaa mukana. Eli ottaakaa vaikka riskillä puolitoistalitranen mukaan!
Meidän mielestä ruoka ei ollut mitenkään ökyhintaista, mutta ruokapaikkoja on TSILJOONA, jokaisessa myydään vähän erilaista murkinaa; on pizzapaikkoja, texmexpaikkoja, burgerkuppiloita, pystiksiä ymym. Me syötiin muistaakseni ranskalaisia, sipulirenkaita ja nakkihodarit, Polynesia-osiossa puistoa. En tarkkaan muista enää hintoja, mutta jokainen myytävä syötävä artikkeli maksoi n. pari euroa. Eli olikohan tuo summa meiltä kolmelta ollut yhteensä n. 16 euroa juomineen. Olisihan sinne voinut tehdä omat patongitkin mukaan!
Me kävimme Saloussa toukokuun loppupuolella ja silloin oli väljää, ei ruuhkia. Elokuussa on yleinen loma-aika euroopassa ja saat varautua ruuhkiin, niin kuin Hampi tuossa jo kertoikin. Olkaa siis heti portilla kun aukeaa!

http://www.portaventura.co.uk/

Ja muuten, varatkaa KUNNOLLISET kengät. Ottakaa juuri ne paljon tallatut, lunuset löttöset, jotka ei hierrä eikä kitkuta mistään kohdasta. Port Aventurassa saatte KÄVELLÄ! Ja varatkaa silti laastaria mukaan rakkojen varalta.
Mukavaa matkaa teille!