Matkamies

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792
Matkamies kirjoitti:

Jaahas….ketjun otsikko on Hiljaista, mutta kun tytöt pääsee suunnittelemaan illatsuja, niin kyllä hiljaisuus vaimenee..!

Mitä? 😉 mehän ollaan enkeleiden perikuvia 😉

Matkamies kirjoitti:

Tulipa piipahdettua Porin Jazzeilla, siellä vanha konkari Paul Anka oli vauhdissa, alkajaisiksi vetäisi ” Dianan” ja muutaman muunkin vanhan hitin ja Swing-orkesterin kanssa ihan nykyuusiakin biisejä. Oli tosi hyvä konsertti.

Ai että… Pori Jazzeilla olin vuonna x kun vielä olin nuori ja kaunis, nyt olen enää vanha ja raihnanen 😉 herra Ankan konsertti oli todellakin varmasti upea. Jos olisin vian päässyt taskussa mukaan kuuntelemaan niin a vot 🙂

Matkamies kirjoitti:

Suomen kesä on …miten tuon nyt sanoisi….aika ikävän oloinen, lähes päivittäin satelee ja sitä rataa.

Niinhän nuo tuttavat ja sukulaiset on kertoneet. Yritin houkutella siskoa ja serkkua vaihtamaan paikkoja miun kanssa edes viikoks. Ei ne oikein syttyneet kuitenkaan idealle… täällä on kuulemma liian kuuma heille.

Matkamies kirjoitti:

Tuon Tokelan allasyksityisyyden kohdalla tuli aasinsilta viime reissuumme, kun hotellin altaalla oli hollantilaispariskunta varannut aurinkotuolin pyyhkeillä jo aamuvarhaisella. Kun he sitten saapuivat paikalle iltapäivällä ja tuolit olivat varattu, niin syntyi hirveä rähäkkä. Mulla on aina tällaisissa tapauksissa tapana todeta, että pyyhkeet pitää kuivatella parvekkeella eikä aurinkotuoleissa!

No johan oli terhakas hollantilaispariskunta. Toivottavasti he olivat jättäneet puukenkänsä kiltisti kotimaahan jolloin muiden varpaat olivat turvassa. Kyllä ne pyyhkeet pitää todellakin kuivatella parvekkeella tai pyykkinarulla.

Matkamies kirjoitti:

Tokela ja Willi :- Liikkukaahan varovasti – sananlaskukin sanoo, että syrjähyppy on varallinen laji, siinä voi ponnistava jalka nyrjähtää!!

Aaaaapua… pitää vissiin laittaa ja suosiolla nilkkoihin tuet ettei pääse nyrjäyttelemään jäseniä. Jos kuitenkin yritetään hyppiä ihan suoraan ja ihan pienillä hypyillä vaan. 😉

johan kirjoitti:

No mutta nyt ollaan vasta lauantaissa ja keretään keksimään vaikka mitä ihmeellistä tiistai iltaan mennessä, joten rannikko voi vain taas kauhuissaan pidätellä hengitystä! Isot pahat tytöt vauhdissa – hui!

Tokela! Pitikö se nyt kaikille mennä kertomaan että ollaan isoja pahoja tyttöjä ja kaiken lisäksi vauhdissa 😉 Nyt pitää taas ettiä kiilotus ja vahausaineet esiin jotta saa tuon sädekehän loistamaan… löytyiskö yhtään sieltä veneestä vai onko nekin tippuneet sinne oikealle puolelle mereen? 😉

Tottakai rannikolla pitää saada vähän elämää 😉 jos ei muuten niin kyllä me järjestetään…