Matkamiehen laajakaistoista….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
blues kirjoitti:

freesoul65 kirjoitti:

Ei ole vastaus kysymykseeni.
Ainakaan mun iPadiin ei onnistu 3G mokkulan yhdistaminen suoraan….mutta toiseen niista saan SIM kortin sisaan. Lienee melkeimpa sama minka firman kortin otat. Hinnat ovat hyvin samanlaisia noissa prepaid jutuissa.

No, minunpa Ipadiin pystyy laittamaan 3G-simin (tarkkaan ottaen ns. micro-SIMin) sisään ja sen jälkeen alkaa surffaus! Tai vaikka navigointi keskellä outoa kaupunkia… Siksi se onkin niin kätevä ja haluan sen toimivan enkä kuulla jotain typeriä ehdotuksia ”hommaa kämppä internetillä”.

Tekniikoita on toki erilaisia. On minulla Sierran supermodeemikin ,joka loihtii ympärilleen pienen WLAN-solun 3G (DC) datayhteyden päälle. Suomessa olen kellottanut sillä parhaimmillaan 20 Mbit/s nopeuksia kesämökillä! Aika hyvin langattomalta laajakaistalta.

Siihen käy tavis-SIM kortti sisään ja sen jälkeen minua ympäröi WLAN verkko missä ikinä kuljenkin…Luonnollisesti tavallisenkin Ipadin saa silloin tohon WLANiin kiinni.

Mutta tämä nyt oli sivuhyppy otsikon topikista ja toivoisin edelleen kommentteja aiheesta. Eikö operaattoreiden välillä tosiaan ole muka toimivuus tai hintaeroja? Kuulostaa erikoiselta. Suomessa vaihtelee ihan kaupunginosankin mukaan mikä operaattori kannattaa ottaa.