Matkaan mars!

LINKKI

arkteko
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.04.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 109

Näin se loman alku lähenee – kone lähtee Helsingistä launataina 19.8.2008 ja paluu parin viikon päästä. Tarkoituksena on yllä olevan mukaisesti katsella paikkoja sekä pelata golfia Costa del Solilla.

Matkassa tukeudutaan kotimaisiin siipiin – suora lento Malagaan. Hinnaltaan pitäisin kohtuullisena; 2 x 720 €:a sisältäen lentojen lisäksi kahden viikon majoitukset [Bajondillo] sekä kentältä kentälle C-luokan auton. Molempien golf-bagit lisäävät hintaa yhteensä 100 €:lla.

Syksyä varten selailin marraskuussa Helsingin lennot aloittavan easyJet:in sivuja – näyttää edulliselta. Luonnollisesti täytyypi huomioida veloitukset matkatavaran osalta sekä hieman odottelua esim. Lontoossa.

Mutta nyt siis suoraan Helsingistä Malagaan, jossa auto alle ja hotellille. Saapumiaika majoitukseen lienee siinä klo 23.00 kieppeissä, joten ensimmäiseen iltaan ei mahtune suurempaa tekemistä. Torremolinoksen keskustaan ei kovin pitkälti ole, mutta heti alkuun avio-onnen säilyttämiseksi emäntä komensi ostamaan navigaattorin (nykyiset ovat kiinteinä autoissamme). Jos on kaksi viikkoa, niin ei kannata vuokrata – hintaa autovuokraamo pyysi mokomasta laitteesta 14 €/vrk:ssa.

Ventisca:n vinkin perusteella [yllä] golf-ajat on varattu: Santana, Cabopino, Mijas Los Lagos ja Lauro. Hinnat heinäkuussa vaihtelee 29 – 63 €:n välillä per henkilö. Jos haluaa golf-auton [haluamme], niin tuohon tullee muutama euro lisää. Näin alkuun on sanottava, että Seppo palvelee nopeasti. Eräs huoli on tuon toimiston osoitteen suhteen [Av. Jesus Cautivo, 5, 29640 Fuengirola]. Google maps eikä http://www.viamichelin.com eikä myöskään uusi navigaattorimme tunnista tuollaista paikkaa – lienee kuitenkin Fugen keskustassa?

Muu tekeminen on auki – mahtaakohan petankia pelattaman tai muita kokoontumisia olla? Muuten tarkoitus on käydä eri alueilla ajelemassa ja katselemassa… eli palaillaan ja ehkä nähdäilläänkin!