mastín español

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

On kyllä erityisen mielenkiintoinen tämä keskustelunavaus. Ja tekisipä mieleni sanoa, että se on taas näitä…siis niitä avauksia… 8)

Monet matkustavat eläinten kanssa ihan säännöllisesti Suomen ja Espanjan váliä ja ihan hyvin homma kuulostaa toimivan. Ja mukana voi olla useitakin eläimiä ja viedäänhän lentorahtina myös hylkykoiria Suomeen uuteen kotiin. Olen nähnyt, että kuljetuslaatikoissa on kaksi koiraa, mutta tosin ne eivát ole olleet ihan mastiffin kokoluokkaa.

Jos vaikka kuljetusongelma ratkeaisikin onnellisesti niin kuinka olet ajatellut majoittua perheesi kanssa? En usko, että kovin moni on halukas vuokraamaan asuntoaan moiselle joukolle. Ja sitápaitsi, tarvitset luvan koirien pitämiseen. Mastin español kuuluu luokitelmaan vaarallisista roduista, vaikka rotua ei listalla olekaan, ja sen pitämiseen täytyy olla virallinen lupa ja lisäksi kattavat vakuutukset.

Serán necesario para poseer animales peligrosos cumplir los siguientes requisitos:

Licencia administrativa que otorga el Ayuntamiento del Municipio donde viva el animal. Se renovará cada 3 años y el propietario debe carecer de antecedentes penales.
Certificado de Registro Municipal.
Certificado Veterinario Oficial que confirme que el animal no presenta ningún tipo de síntoma de enfermedad infecto-contagiosa ni muestre signos de agresividad, teniendo las vacunas y desparasitaciones al día.
Suscribir un seguro de responsabilidad civil
Identificación del animal mediante Microchip.
Certificado de aptitud psicológica.

http://www.tiendanimal.es/articulos/normativa-sobre-perros-peligrosos-en-espana/