Másin 1 GB

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Frank kirjoitti

”Askarruttamaan jäi vain se mikä oli lopullinen tuomio. Tuo espanja kun ei vielä oikein suju niin suurin osa operaattoreiden sivuista menee harakoille. Tällä hetkellä kiinnostaisi nimenomaan tuo normaali kännykkäliittymä datayhteyksillä. Mieluiten ilman tai tosi pienellä kk maksulla. Kumpi olisi sitten parempi, Yoigo vai Mas? Ilmeisesti puhelut saman hintaisia, mutta entäs tuo data?”

Jos tarkoitat Másin lopullista tuomiota niin sitä vielä odotan. Puhelinnwttiä en käytä vaan läppäriä. 1GB:n katto poksahti samaan aikaan kun sampanjapullot Linnan vastaanotolla, kolmen vrk käytöllä, vähän radion kuuntelua, muutama Skypepuhelun, häiriköintiä täällä orkissa, maileja. Ylivolimaisesti halvin/vähiten bittivirtaa syövä kommunikointi on Skypen chatti.
Olen yrittänyt pitää kirjaa bittiviroista ja niiden aiheuttamista kustannuksista. Alan vähän kallistua siihen että meikämatkaajan tarpeisiin varmempi laji on sittenkin Vodafone, jossa katon paukahtaessa bittiivirta kuristuu, mutta maksu pysyy ennallaan.
Másissa voi ostaa lisävirtaa joko prepaidina tai vähän halvemmalla suoraan Visan avulla pankkitililtä.
Nyt yritän pitää parempaa kuria netin käytölleni ja katson kumpi on parempi Voda vai Más minun luonnolleni.
Yoigohan tuntuisi olevan hyvä, jos ei halua puhua Skypellä tai kuunnella radiota – minkä se muuten sivuillaan myös kieltää.
Vielä kun joku neuvoisi miten satunnainen matkaaja saa netistä tilatuksia Samyon (meniköhän nimi oikein) niin sekin voisi olla hyvä.