Masentunut

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Irene Villa Masentunut

LINKKI

bochorno
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 464

Kiitos Mille!

Mut ei noi keskustelut herätä kenenkään huomiota!

MAAILMAN MASENTAVIN HOROSKOOPPI

________________________________________
Tämä horoskooppi löydettiin New Yorkin itsemurhien
torjunta-asemalta erään potilaan taskusta.
Voiko masentavampaa tähdistäennustamista olla?

________________________________________

KAURIS
23.12-19.1 VESIMIES
20.1-19.2
Olet vanhollinen ja pelkäät riskejä. Et tee juuri mitään ja olet laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole tehnyt mitään merkittävää tässä maailmassa. Kauriitten ei pitäisi pysyä kauaa aloillaan sillä heillä on taipumus juurtua kuin puu paikoilleen. Sinä olet kekseliäs, mutta samalla mustasukkainen ja omistushaluinen. Valehtelet paljon. Toisaalta olet piittaamaton ja epäkäytännöllinen. Siksi teet samat erehdykset aina uudelleen ja uudelleen. Ihmiset pitävät sinua TYHMÄNÄ.
KALAT
20.2-20.3 OINAS
21.3-20.4
Sinulla on vilkas mielikuvitus ja kuvittelet usein, että salaiset agentit vakoilevat sinua. Et tee juuri vaikutusta lähimmäisiisi, joita harmittaa pöyhkeytesi. Sinulta puuttuu itseluottamus ja olet yleensä pelkuri. Kaloilla on taipumusta kiduttaa pieniä eläimiä. Olet ”uudisraivaajatyyppiä” mutta halveksit muita ihmisiä. Olet äkkipikainen, kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista. Et ole erityisen miellyttävä henkilö.
HÄRKÄ
21.4-20.5 KAKSOSET
21.5-21.6
Olet käytännöllinen ja itsepintainen. Teet työtä kuin hullu. Useimmat pitävät sinua uppiniskaisena ja härkäpäisenä. Olet poliittinen Fanaatikko. Olet nopea ja älykäs. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet biseksuaalinen. Odotat saavasi kaiken mitättömin ponnistuksin. Olet helppo-heikki ja sinulla on taipumusta sukurutsaukseen.
RAPU
22.6-22.7 LEIJONA
23.7-22.8
Olet sympaattinen ja ymmärrät toisten ongelmia. Sinua on helppo käyttää hyväksi ja muut naureskelevat sinulle takanapäin. Lykkäät aina asiasi huomiseen ja sen tähden sinusta ei koskaan tule mitään. Suurin osa sosiaali avustusta nauttivista henkilöistä on RAPUJA. Kuvittelet olevasi synnynnäinen johtaja. Muut pitävät sinua kiipijänä. Useimmilla leijonilla on simputtajan luonne. Olet turhamainen etkä pidä rehellisestä arvostelusta. Röyhkeytesi on inhottavaa. Jalopeurat ovat varkaita.
NEITSYT
23.8-22.9 VAAKA
23.9-22.10
Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita. Olet kylmä ja tunteeton ja nukahtelet rakastellessasi. Neitsyistä tulee hyviä Bussinkuljettajia. Olet taiteellinen ja sinulla on vaikea pitää jalat maassa. Jos olet mies, luultavasti sinulla on homoseksuaalisuustaipumuksia. Onnistut työ ja raha asioissa mainiosti. Vaakanaiset onnistuvat myös prostituutiossa. Vaa’at kuolevat sukupuolitautiin.
SKORPIONI
23.10-22.11 JOUSIMIES
23.11-22.12
Olet ovela liikeasioissa eikä sinuun voi mailto:tecnicos@comprarcasa.comniissä luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin häikäilemätön. Useimmat skorpionit murhataan. Olet optimistinen ja innosstunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa oneesi, sillä olet täysin lahjaton. Suurin osa jousimiehiä on alkoholiste ja tai huumausaineiden käyttäjiä. Muut pitävät sinua NAURETTAVANA.

Qué será, será ..what ever will be ….