masentavaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat OLÈ masentavaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Joo, eipä tälläkään linkillä ja uutisella ole mitään ylimaallista merkitystä mulle, mutta taas kerran tuli mieleen miten Suomessa , maalla jolla olisi hyvät mahdollisuudet hoitaa asioita toisinkin, JOPA oman kansan parhaaksi, väärillä valinnoilla, typerällä energiapolitiikalla, maailmanparannuksella ja vaikkapa nyt ajankohtaisilla Eu:n rahastus, eikun pelastupaketeilla tehdään Suomesta tavalliselle rivikansalaiselle Euroopan kallein ja tylyin maa elää ja asua.
Olkoon tässä myös pientä miettimistä ja itsetutkiskelun paikkaa niille palstan sitkeille sisseille jotka sinnikkäästi pysyvät väitteessään , että täällä ja Suomessa hintataso on sama. Ja tietenkin vielä bonuksena se , että suomalainen ruoka (broilerinahkapihveineen) on maailman parasta.

Kävin Suomessa viikon syömässá maailman parasta ruokaa. Nam Nam. Ja oli ihan mukava palata kotiin Espanjaan syömäán tákáläistä; tuoreita vihanneksia, käsittelemätöntá lihaa ja vastapyydettyá kalaa. Suomessahan kaikki on pakattua ja teollisestikásiteltyä, vihanneksetkin on jossain keskon varastossa kypsytetty ja ne maistuvat láhimná puulle. Tuossa ruuan hinnan nousussa vetäá joku tosi rankasti válistá, kansalle uskotellaan kaikkea pötyá kuljetusmatkoista ym. Ja kansa uskoo, eiká ymmárrá, ettá ihan samalla tavalla sitä ruokaa kuljetetaan muuallakin, ei se Espanjassakaan siellä Mercadonan hyllyssá kasva.

Suomi alkaa minun silmissá náyttäá diktatuurilta. Siellä salataan asiat áänestájiltá, päätökset tehdäán jossakin kansanedustajien ja äänestájien tietámáttä ja sitten asiat vain tuodaan eduskuntaan, jonka on kaikki hyváksyttává ja vahvistettava ”ilmoitusmenettelynä”. Támä kaikki tulee taas poikimaan tänne palstalle kyselijöitá, jotka haluavat páástä pois rakkaasta kotimaasta. 🙁