Más Movilin juokseva lasku

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Onko kokemuksia Más Movilista Más Movilin juokseva lasku

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Frankille (olen huono lainaamaan, joten kirjoittelen vaan)

Más Movil perii vähimmäismaksua kuukaudesa 1€, käytti tai ei. Mutta liittymän voi sanoa irti pari päivää ennen kuun loppua. Eli vuosimaksua tyhjästä ei tarvitse maksaa. Kun avausmaksu on 15€ sitä ehkä kannattaa silti maksaa jos tietää tulevansa takaisin. Siinä mielessä Más on havaintoni mukaan oiva valinta satunnaiselle matkaajalle, jos on vaikka vaan muutaman viikon täällä. Pre paid on myös olemassa jos haluaa pelata varman päälle.
Másin verkko on Orangen 3G, GPRS vain jos osuu sellaiselle alueelle mihin 3G ei ulotu, mutta maksu on sama (jos olen oikein oivaltanut).

Nuo kirjaamasi yoigon hinnat taitavat olla liittymän hintoja, yoigolla on myös päiväkatollinen prepaid, valistaa bhajee tuolla pari polunmutkaa ylempänä.

Alan vakavasti harkita siihen siirtymistä, kun Másin 1GB oli ja meni kolmessa päivässä, ja nyt tikittää 0,03 €/MB. Tämä teksti ja toinen toisella ork-polulla tikitti 0,42 MB x 0,03€=0,0126 €. Ei päätä huimaa, mutta ne pienet purot jne.

Mainitsit tuolla edellä että kännykkäkäytössä kuluu vähemmän bittejä. Kantapään kautta oppineena olen kammonnut kännykän käyttöä nettikytkyyn (se oli modeemin korvike silloin kun alkoi sitten kaduttaa). Valistapa vähän kansaa mihin ja miten kannattaa kännykkänettiä käyttää, ja mitä se maksaa.