Markkkinoita kerrakseen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 23 Markkkinoita kerrakseen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kiitos Rontti kysymästä. Käytiin marketissa, jolla tarkoitan todellakin markettia, jollaisia täällä yhdenkin kaupungin tarpeisiin on huomattavan monta. Sen päälle tulevat sitten markkinat, joita on siellä sun täällä eri aikoina ja erilaisia. Tässä lähellämme on yksi, joka on hiljalleen kasvanut ilmeisesti muutamasta myyntipöydästä alkaen valtavaksi alueeksi, missä on jos jonkinlaista kojua ja myytävää tuoreesta eläinkunnasta aina vaatteisiin ja kummallisiin vekottimiin asti. Kaikki sulassa sovussa keskenään – ja hajussa niinä päivinä, jolloin on todella paahtava aurinko ja kaikki kangaskatosten alla, jolla estetään paiste mutta saadaan myös rajoitettua ilmankiertoa.

Kalat hankittiin erikoisliikkeestä. Tuolla ne nyt tutustuvat pihalla uuteen asuinaltaaseensa missä entiset kummastelevat uusia kavereitaan.

Mukaan tuli kolme reilunkokoista kultakalaa (olisiko 14-18 cm niiden mitta?), kolme semmoista viisi-kuusisenttistä moskaimuria (sanoivat niiden syövän nöyhtää kivien pinnoilta) ja kymenkunta pientä vaaleankeltaista parvikalaa, jotka piristävät isompiaan, toivottavasti.

Meillä oli ennestään myös yksi viisisenttinen kultakala (?) jonka olin kuvitellut potevan yksinäisyyttä ja niin ilmeisesti oli. Olisittepa vain nähneet sen innolla sätkivän itsensä tutkimaan uusia ja tekemään kylkikaveruutta väriltään samanlaisten isoisten kanssa. Tuli hyvä mieli itsellekin.

Että semmoisia markkinoita.