Marinoita?

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Marina kirjoitti:

… ettei kukaan ole kiinnostunut kirjoituksistani, kun en ole niin säkenöivä persoona kuin useimmat ja kun elämässäni ei ole mitään tragediaa (josta olen kiitollinen). Voisi tietenkin kertoa lomakuulumisista, mutta mahtaneeko ketään kiinnostaa sekään.

Kiitos Marina tärkeästä palautteestasi – koskien sitä, miten annamme toisillemme palautetta siitä, mitä toisillemme kirjoitamme. Panit minutkin (taas) ajattelemaan.

Tottakai, kyllä me sua luetaan. Tilastoista en tiedä, mutta itse tiedän itseni seuranneen sitä mitä olet sanonut. Ja yhtä hyvin uskon monen muunkin osanneen ottaa sinut seurantaansa, vaikka et tunne saaneesi vastinetta. Ja siinä piileekin joskus murheemme meillä, jotka tänne kirjoitamme.

Joo, ellei tule palautetta, kukaan ei reagoi, yksikään ei sano mitään edes jatkoksi sille, mitä olemme kirjoittaneet, saatan minäkin ajatelle, ettei jutustelujani kukaan lue.
Toisaalta tiedän, että nämäkin rivit tulee lukemaan tuntematon liuta ihmisiä, kymmenet tai sadat aivot raksuttavat funtsien, mitä tästäkin sanoisi. Ovat samaa tai eri mieltä, mutta eivät ehkä reagoi näkyvästi.

Mitäs nämä ”säkenöivät persoonat” sitten ovatkaan? Aktivaattoreita, jotka heittävät ilmoille ärsykkeitä tahallisesti tai tahattomasti. Ihan totta, niin olen itsekin pyrkinyt provosoimaan ja saanutkin aikaan säkenöintiä. Onko se sitten parempaa luettavaa kuin lomakuulumiset, tuskin.

Ajattelepa miten helposti voit tuottaa lomakuulumisillasi iloa semmoisille, jotka vasta haaveilevat omista menemisistään. Kateutta katkerille, uusia ajatuksia utopisteille ja vaikka mitä. Minä esimerkiksi luen semmoisia mielelläni. Jotta pistäs Marina nyt vain ne lomatarinasi tulemaan tänne turismin tuuttiin!

Elämän tragediat – mikä sitten on kenellekin traagista. Voisimme jopa kysellä toisiltamme, mikä ylittäisi tragedian kynnyksen, kuka olisi Orkin ikioma tragedienne … turhaa kisailua. Räiskyvän kerronnan rinnalla tarvitaan myös ihan arkipäiväistä elämänkuvausta. En minä ainakaan jaksa ainaista lööppielämää seurata. Joskin joillakin tuntuu olevan tarpeena sellaisten synnyttäminen, kuten jo aikaisemmin sanoin, minullakin keskustelun virkistämiseksi.

Meitä molempia tarvitaan.
Odotan siis uusia kuulumisiasi Marina!