Marde: Se oli kyllä

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Marde: Se oli kyllä peuranlihamureke ja se taas että näyttävät samalta on taas eräänlainen taso kokin kyvyistä ottaa ruoka oikeaan aikaan uunista ulos! 🙂 Mä olen tunnetusti laiska immeinen ja sen takia teen paljon uuniruokia ja myös nauttien siitä aromista mikä huoneistoon leviää hitaan kypsymisen seurauksena. Jokainen melkein osaa sen pihvin paistaa ja perunat keittää ja ottaa sekaan esim. silliä, mutta harvemmalla nykyimmeisellä on taitoa tehdä näitä perinteisiä ruokia ja sitä tarkoitusta varten olen näitä väsäillyt, että nuoremmallakin polvella olisi mahdollista tehdä maittavaa hyvää sapuskaa edullisesti.
arska402: uskallan väittää peuran tai kauriin voittavan maultaan niin jäniksen kuin riekonkin, mutta se on vaan minun henkilökohtainen mielipiteeni! 🙂
Ps. Arvatkaas kuka on saanut monet kommentit naapureiltaan ja jopa omalta emännältäkin kun ajoitus on ollut oikea ja kerrostalon rappukäytävässä on ruuan tuoksu levinnyt kaikkiin kerroksiin!? 🙂 (meillä on pientä vikaa ilmastoinnissa ja sen takia myös rappukäytävästä löytyy tuoksuja eri asukkaiden tekemistä ruokalajeista)