Manjana, manjana!!!!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto hitaasti hyvaa tulee? Manjana, manjana!!!!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467

Kerronpa nyt oman Suomalaisen venyy ja paukkuu tarinan.

Huomasinpa kauhukseni tässä kuukausi sitten , että keittiön viemärin ulkopuolella menee vettä enemmän, kuin sisäpuolella! Ja livakasti, kaapiston alle.
Soitto huoltofirmaan, että viemäri on tukossa, apua apua!!! ja vesi menee kaapin alle, tutkikaa onko sitä siellä paljonkin???
Olivat käyneet tutkimassa, heidän mielestään viemärissä ei vikaa, , mutta olivat kaikenvaralta kaataneet ”kodin putkimiestä” jotta tukos aukenisi.
Kaapin alle ei kukaan ollut katsonut, purin siis itse sokkelin ja totesin , että isompia homekasvustoja ei ole vielä ainakaan muodostunut.

Viemäri veti -nihkeästi- , pidin siis silmällä!
Ja taas vesi alkoi menemään ulkopintaa kaapin alle, minä soittamaan , että viemäri on tukossa, no seuraavana päivänä lisää tukoksenpurkajaa, tms, vesi on nyt pysynyt putkessaan.
Mutta,
kaapisto oli kuitenkin kärsinyt vesivaurioita, ja purimme itse osan kaapista joka haisi kuin raato ja oli turvonnut ja vettynyt.
Nyt olen odottanut kaksiviikkoa pohjalevyn purkajaa, kun jokainen huoltosetä on sitä mieltä , että ”ihan siistihän tuo on” ovat siis käyneet pällistelemässä,
en ole voinut olla komentamassa, kun onnistuvat tulemaan silloin kun en ole kotona.
Tänään piti tulla timpurin purkamaan se haiseva levy pois, ei ole näkynyt.

Laitoin äsken pistosahan akun lataukseen ja arvatkaa lähteekö se pohjalevy kohta kohta jonnekin???
Tiedän , että huomenna täällä on vinopino korjausmiehiä, ihmettelemässä, ja raapimassa korvallistaan , että eikö se nyt sen vertaa voinut odottaa…!

Astmaatikon asuinkumppanina sellainen haiseva märkä kalustelevy on aikaslailla kamala.
Edellinen antibioottikuuri loppui perjantaina ja jotenkin on tunne , että uutta on kohta lähdettävä hakemaan.
Mutta sitä ennen kuitenkin annan lähtöpassit sille kaapin pohjalle.

Mikä kumma siinä on , että kun pyytää tekemään jonkin asian , niin alkaa tuollainen tyhjänpäiväinen veivaaminen, luulisi huoltomiestenkin ymmärtävän, että kukaan ei komenna huvikseen purkamaan kaappejaan.
Naisihmisenä olen kyllä muulloinkin törmännyt vastaavanlaiseen vähättelyyn ja mitätöintiin.

Tämä ei nyt varsinaisesti liity Espanjaan, mutta urputinpahan vaan, vissiin lomillaan saaneet jonkin manjana tartunnan, nämä kiinteistön huoltajat, suututtaa kun eivät hoida töitään!!!! AARRGGGHH….