Mallia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä jhatinen
jhatinen Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.07.2008
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 133
Hot kirjoitti:

Junger sai ansaitusti potkut – toivottavasti Kivinen on toista maata eikä anna YLE:en linnoittautuneiden taantumuksellisten kateudesta voimavaransa ammentavien voimien sokaista itseään. He eivät voi ikinä estää meitä katselemasta myös Suomen TV-ohjelmia – he voivat korkeintaan hankaloittaa sitä hieman.

Aamen!

Jungner ei saanut potkuja. Hänen määräaikaista pestiä ei jatkettu, koska hänellä on mielipiteet – joita kaukaa viisas poliittinen johto ei viisaudessaan pystynyt ymmärtämään. Mennä nyt tukemaan toimittajaa, joka tohtii julkistaa Vanhasen upeasti toteutetun lautakasa-selkkauksen. Kyse on vain mielipiteen vapaudesta, ja johtajan alaisensa taakuumieheksi asettautumisesta, jota Suomessa ei saa vieläkään harrastaa.

Kivinen sen sijaan näyttikin johtamisen mallia jo Nokia Siemens Networkissä, saapa nähdä kuinka sekaisin tai tyhjäksi YLE saadaan. Tärkeintä on olla sopiva jäsenkirja ja nöyrä keskustakokoomukselle, osaaminen ei ole korkeassa kurssissa.

Näkyvyyteen Kivisen valinnalla ei ole merkitystä.

Katselin Espanjassa netistä suoraan MTV3:n ohjelmia ja YLE:n ohjelmia olympialaisista Eurovisionkautta – Mertarannan innokkaasta selostuksesta huolimatta juhliin ei juuri ollut aihetta. Nelonen ei näy suoraan, eikä YLE, eikä muuten RuotsinTV SRT – onkohan sekin Jungnerin syy?