malagaan myös

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Netta
Netta Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.01.2007
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 79

Suoratukka, kävin kyllä siellä kirpparilla myös, ja muistaakseni oli monimutkaisessa paikassa löytää. Löysin kuitenkin. Minä, joka ei kartankaan kanssa löydä mihinkään! Joten kyllä kyseiselle kirpparille on MAHDOLLISTA eksyä maalaisjärjellä, kuhan ensin saat osoitteen selville. Valitettavasti minulla ei kirpparista ole muuta tietoa ja muistikuvaa. Sinne kavuttiin hirveän kapeita katuja ja korkeaa mäkeä pitkin. Niin muistelen.

Jos menet Atochan suunnalle, niin sinne Atochan sisälle keskelle suurta odotushallia on rakennettu upea palmu paratiisi. Katsomisen ja kuvaamisen arvoinen. Pidin sitä upeana palmuhullu kun olen!

Meillekin kävi tänään yllättäen siten, että varattiin lennot malagaan! Mennään kahden hengen voimin ihan ilman suuremmitta suunnitelmia, vuokrataan auto ja katsellaan lähinnä läntistä Andaluciaa ympäriinsä valkoisia pikkukyliä. Mitä nyt löytyykin. Tietysti ollaan muutama päivä sevillan feriassa. Saa nähdä, mitä reissu tuo tullessaan ja kuinka kauan jaksaa flamencoo tanssia!! Ylihuomenna on lähtö, saapumis-yö yövytään Malagassa, jos löytyy hostalli (tutkiskellaan internettiä tänään ja huomenna ahkeraan). Takas’ Suomeen tullaan vapunpäivänä. Ensimmäinen kerta, kun näin nopea äkkilähtö otetaan. Upeeta nähdä malaga taas pitkästä aikaa, puhumattakaan sisämaasta!