Mäkkäristä gluteenittomat hanpurilaiset :)

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Gluteenitonta Las Palmasissa? Mäkkäristä gluteenittomat hanpurilaiset :)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mampu
mampu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.05.2007
Kirjoituksia: 81
Vastauksia: 263

Kiitos tiedoista. Aika hyvä valikoima jo noilla tiedoilla löytyikin. Vielä kun löytyisi jokin paikka, josta saisi tuoreita leivonnaisia vaikka tiettynä viikonpäivänä niinkuin kotikaupastamme, johon tulee gluteenittomia leivonnaisia aina torstaisin. Laittakaahan vinkkiä, jos törmäätte panaderiaan tai pasteleriaan, jolla on valikoimissaan jotakin gluteenitonta 🙂

Mäkkäristä löytyi gluteenittomia hampurilaisia niinkuin Suomestakin. Oikein kassakoneen jalustaan oli kiinnitetty pikkuinen kyltti, jossa tiedotettiin tästä mahdollisuudesta. Iloinen yllätys!

Missäpäin mainitsemasi italialainen ravintola mahtaa olla? Tai muistatko mitään tuntomerkkiä, jolla voisi etsiskellä? Kiinalaiset ja sushipaikat usein myös ovat luonnostaan pääosin gluteenittomia, mutta kun pienikin virhe tuotteiden käsittelyssä keittiössä voi pilata koko jutun. Pitäisi voida luottaa, että henkilökoúnta ymmärtää, ettei kysymys ole vain siitä, sisältääkö itse tuote gluteenia.

Kaikki muutkin vinkit elämisestä keliakian kanssa ovat tervetuleita, sillä tämä on meille vielä uusi juttu.