Makarios

LINKKI

Katia Westerdahl
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.06.2011
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 52

1. Yksikään lapsistani ei koskaan ole ollut ruotsalaisen (tai suomalaisen) koulun oppilas. Soitto minulle olisi riittänyt tämän asian tarkastamiseen ennen valheiden julkaisemista.
2. Lapsistani ei ole voitu hakea mitään valtionapua, koska he eivät koskaan ole olleet ruotsalaisen (tai suomalaisen) koulun oppilaita.
3. Pyydän sinua ystävällisesti olemaan vastaisuudessa puhumatta tai kirjoittamatta sanaakaan lapsistani, jos et halua raastupaan. Espanjan alaikäisten suojelua koskeva laki (Ley del Menor) on hyvin yksiselitteinen enkä kaihda lainkaan tarvittaessa käyttää sitä. Minulle on tullut mitä erilaisimpia ”tietoja” sekä muiden päätoimittajien että eri hallitusten jäsenten lasten koulunkäynnistä. En ikinä tule kajoamaan aiheeseen. Jättäkäämme lapset rauhaan.
4. Syytit minua hallituksen kaatamisyrityksistä ja miehittämisestä ”omillani” ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Koko hallitus on sen jälkeen muuttunut. Ketkä ovat nämä ”omani”, joita sinne yritän? Voitko samalla myös kertoa minulle, miten minä tätä yritystä käytännössä teen? Selvyyden vuoksi en edes ole kannatusyhdistyksen jäsen, enkä ole ikinä äänestänyt kokouksissa edes valtakirjalla. En henkilökohtaisesti edes tunne kaikkia hallituksen jäseniä. Ismo Ivakkoa lukuun ottamatta en tuntenut yhtään nykyhallituksen jäsentä ennen heidän valintaansa. Usko nyt hyvä mies, että minulle on aivan sama, kuka hallituksessa istuu.
5. Voitko kertoa, millä tavalla Olé-kustannus on ”tämän jupakan” (kuten itse asian ilmaiset) takana. Jos kyse on jostain lehtemme kirjoituksesta, pyydän sinua yksilöimään julkaisun nimen, numeron sekä sivun ja kommentin.
6. En ala käymään sinun kanssasi vuoropuhelua tällä tai millään muullakaan internet-foorumilla, minulle siis on turhaa vastata muuten kuin mitä yllä pyydän.

Katia Westerdahl
Päätoimittaja
Suomalainen Espanjassa
Olé