mafia

LINKKI

Taiju
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 594
jhatinen kirjoitti:

Aika jännää, sain monta vastausta, mutta en yhtään asiallista kysymykseen: Mikä ihmeen mafia näitä kaupantekoja hoitaa?

Kivasti annettiin vinkkejä, kuten siirtyä 200 metriä rannasta tai jopa ihan Viroon matkustamista – heh.

Olen käynyt kirpputoreilla: Espanjassa, Kreikassa, Turkissa, Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Missään muualla kuin Espanjassa, Fuengirolassa en ole törmännyt myyjiin, jotka perustavat myyntipaikkansa myyntialueen kulkutielle. Missään muualla en ole törmännyt piraattitavaran julkiseen ja häiritsevään myyntiin rannalla ja ravintoloissa. Kun vastaan kohteliaasti: Ei kiitos – menee pieni hetki, kun toinen saapuu paikalle.

Aikomukseni ei ollut valittaa matkailun ongelmista, voin toki pysytellä kotonakin, tai samoilla Lapissa – silti piraatimyynti Aurinkorannikolla on ilmeisen organisoitua ja siinä on selvästi mukana laittomuutta.

Huomatkaapa kun kerron: Missään muualla, siis minä, en ole törmännyt vastaavaan. En odota neuvoja mihin minun kannattaa matkustaa, vai kannattaako lainkaan, taikka mitä niille herroille pitää sanoa – kaipaan vaan sellaista debattia (keskustelua) joka ruotisi itse asiaa.

Jospa menisin Valtsuun myymään samalla asenteella…

Espanjassakin on käyty… jos vaikka joskus toisenkin kerran… 🙂

Minuakin häiritse nuo myyjät. Torreviejassa poliisi niitä hätisteli muualle. Aina ne siirtyivät jonkin 100-200 m toiseen paikkaan. Kyllä ne laittomilla teillä olivat, koska poliisit niitä ajoivat pois. Paikallinen kertoi, että heidän työnanjansa on Alicantessa.
Kiinalaiset ravintolat ovat toinen ihme juttu. Juttelin siitä myös erään paikallisen ja Turussa yhden Madridissa asuvan henkilön kanssa. Mafiahan niitä rafloja pyörittää. Mafia ostaa niitä ja henkilöt tekevät jonkin ajan lähes ilmaisena töitä, n. 2 vuotta. Eihän kiinalaiset jotka niissä työskentelee, osaa edes espanjaa, jonkin verran englanita. Miten he muuten pärjäisivätkään. Mafia maksaa kaiken, että kaikki toiminta mahdollistuu. Ihmeteltiinkin, miten ne kannattavat, vaikka oltiin melkein aina suuressa ravintolasalissa ainoat asiakkaat, oli kello mitä hyvänsä. Mutta ruoka oli hyvää ja halpaa.
Paljon on maailmassa asioita, joita ei voi kuin ihmetellä 🙂
”Soy libre. He liberado mi mente”