Maassa maan tavalla, ette ole

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 45 uutisia Maassa maan tavalla, ette ole

LINKKI

Chicabici
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.11.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 10

Maassa maan tavalla, ette ole nyt Suomessa. 🙂 Minä olen tottunut saada sanoa mielipiteeni samoin kuin niin kaikki tekevät. Täällä näkyy vallitsevan suomalainen hyssyttely ja hyökkáily henkilökohtaisesti kun toisen ajatukset ei osu yksiin.

Vasemmistolaiset ei ole koskaan sietäneet toisten sanavapautta vaikka itse sitä julistavat ja se taas tuli täällä selvästi esille.

Myóhäisessä iässä Suomesta lähteneet haluaa näköjään muissakin maissa pitää omat tapansa mutta voittehan niin tehdäkin koska palsta on teidän. Tuskin täállä kauan viihdyn.

Arnold, en halua arvailla millainen on ongelmasi alkoholin suhteen mutta älä tuputa sitä niille jotka jo on sanoneet kiitos ei. Luulisi suomalaisten yhteisöstá löytyvän ryypykavereita tarpeeksi? Älä puhu demokratiasta jos itse ensin tallaat lokaan kunnioituksen toisin ajattelevia kohtaan. Näkyy joillekin suomalaisille viina olevan lyömä ase mutta on tórkeää ja ala-arvoista nimitellä ketään tuntematonta juopoksi. Kaada sinä Arnold ihan vaan itsellesi.Minä en sanallakaan sanonut mitään loukkaavaa teitä kumpaakaan kohtaan, puhuin yleisellä tasolla en kenellekään henkilökohtaisesti mutta te molemmat teitte sen minulle!!! Siinä teidän kunnioitus, demokratia ja taito kuunnella. Samalla hengenvedolla veditte tyhjäksi omat sananne!! Pelkkää sanahelinää mitä ette noudata itse… 😕

Espanjassa politiikka vasemmiston ja oikeiston välillä on tunteita pintaan tuova aihe koska historia on jättänyt molemmat puoliskot vereslihalle. Minä olen kasvanut siinä ympäristössä ja vaikka eksyinkin väittelemään siitä tälle palstalle, teillä tänne tulleilla eläkepäiviä viettävillá ei ole aavistusta mitä pinnan alla kiehuu ihmisillä. Siihen tarvitaan melkein koko elämä kaukana suomalaisesta vaikutuksesta. Täällä on paljon tappamiseen liittyviä sanontoja; mira que te mato, mala puñalá le den,… te estrangulo y un largo etc..Jokainen tietää, että niitä käytetään tyhjinä sanontoina. Suomalaiselle se on selitettävä.En fin…como la muerte de Apango, ni chupa ni bebe ni va al Fantango… Ei pidä puhua integroitumisesta jos kielen vivahteet ei aukea, eikä sitä voi odottaakaan jos kieltä on alkanut oppia vasta aikuisena ja ehkä 10-15 v sitten. Mutta ei pidä silloin hyökätäkään toisten kimppuun kuin susilauma.

Olen säästynyt paljolta kuten huomaan. Lyhyt vierailu tänne näytti millainen ilmapiiri täällä on, molemmat huutaa demokratiasta mutta polkee sanat sitä mukaa liejuun perässään. Analyyseja ja olettamuksia tuntemattomasta ihmisestä, joka vain kerroin mielipiteeni, teille tottumattomalla sävyllä, omat linkit hyváksytään muiden ei. Kertoo paljon teistä itsestänne. Ei tällä palstalla paljon näy liikettä ja nyt en sitä enäá ihmettelekään.

Täällä nákyy palstalla olevan muutama ” centinela” Cuban tyyliin. 😕

Sain facebookissa vihjeen varoittaa täällä jo Saksaa myöten tunnetuksi tulleesta suomalaisesta hiipparista joka on majoittunut Fuengirolaan. Ei taida kuitenkaan olla kovin vilkas palsta, paikka huokuu tyhjää missä 2-3 ihmistä vahtii kiukkuisina ohikulkijoita. 😉 Paras tapa on panna ilmoitukset sinne minne ne kuuluukin, virallisia teitä.

Yo ya me voy, os dejo con lo vuestro.