Määritteleppä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
freesoul65 kirjoitti:

Kyllä sen kustansivat pohjois-euvostoliiton veronmaksajat.

Eli siis me. Suomalaisista useimmat me, jotka veroja vielä makselemme. (ei koske useimpia CdS:n suomalaisia, jotka eivät taida maksaa mitään minnekään vaan ovat loisia?)

”loinen”. Tunnetko itse, että yhteiskunta/kunnat ovat sinulle velkaa vai onko parasiitti-fiilikset? Osaatko laskea, että onko sinun verokertymäsi yli verovarojen kulutusmäärän? On nimittäin hankalaa laskea ja helpoin se on kuitenkin tsekata vuositasolla. Eli pelkkä ”verojen maksaminen” ei riitä vaan pitää maksaa enemmän kuin kuluttaa lapsineen, palveluineen jne.
”Jonkin” laskuopin mukaan esimerkiksi Suomessa olisi tällä hetkellä noin 400.000 ihmistä, jotka maksavat tai ovat maksaneet enemmän veroa kuin käyttäneet verovaroja elinkaarensa aikana – loput sitten ovat saamapuolella… eli velaksi se mikä ei tule katettua tuon 400.000 ihmisen veroista. Säästöönkin pitäisi jäädä koska useimmat ihmiset siirtyvät ”loisiksi” freesoulin mukaan elämän loppupuolella vääjäämättömästi.

Pitäisiköhän nyt kuitenkin lähteä katsomaan mihin sitä rahaa Suomen valtiokin syytää? Yksi hyvä esimerkki on se, että Suomessa on 5m asukasta ja Espanjassa 50m asukasta. Suomen gepardihattutuki on 1100m ja Espanjan 500m. Ja sitten Suomesta lopetetaan sairaaloita ja vanhukset elävät laitoksissa kurjuudessa.