Maailmanlopusta

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Näitä maailmanlopun kirjoituksia, minun tai kenenkáän muunkaan, ei pidá ottaa vakavasti. Kenenkáän, ei edes Pentin tai Freesoulin. Maailmanloppua on odotettu ja pelátty kautta ihmiskunnan historian ja aina on ollut profeettoja, jotka ovat kertoneet tietávänsá tarkan páivän ja hetken, jolloin loppu tulee. Ja jokainen on erehtynyt, vielá sitá ei ole tullut.

Ja eihän oikeaa loppua voikaan tulla, ainakaan kolmen suuren maailmanuskonnon harjoittajille. Meille kaikillehan maailmanloppu on vain tuomiopäivá tai Vapahtajan toinen tuleminen, jolloin taivaallinen sotajoukko trumpetteineen ilmestyy taivaalle, haudat avautuvat ja kaikki elávát ja kuolleet joutuvat viimeiselle tuomiolle. Katolilaiset joutuvat sitten ensin kiirastuleen ja me muut suoraan taivaaseen tai helvettiin. Ja oikeastaan maailmaloppu onkin uuden alku, toisille siellá helvetissá loputtomassa kársimyksessä ja toisille taivaan ihanassa ilossa harppuja soitellen ja kultaisia katuja tepastellen. Ja Raamatussahan sanotaan, että kukaan ihminen ei tiedä, koska tuomiopäivá tulee, sen tietáá vain Jumala, joka siitá ei etukáteen ilmoittele. Joten ollaanpa ystávát nyt ihan rauhassa…:)

Maailmanloppu on ollut hyvä aihe elokuvantekijöille. Jokainen on varmaan náhnyt erilaisia táystuhoelokuvia, kauheita katastrofeja, jotka pyyhkivát ainakin amerikan pois maailmankartalta. Tai melkein, ainahan se pelastuu. Ja jostain kumman syystá maailmanloppu uhkaa vain jenkkejá, missáán muualla näitá kauheuksia ei ainakaan Hollywoodin mukaan tapahdu.

Minulle tulee nyt mieleen muutama tartuntatautielokuva, maanjáristys, tulivuorenpurkaus ja tsunami ja tietenkin kaikki avaruusoliot, jotka uhkaavat ihmiskuntaa, tai siis jenkkejä. Ja oma suokkini on aika uusi juttu, zombit, jotka myöskin riehuvat jenkkilássä ja joiden leviámistá voi seurata televisiosarjassa Walking Death. Oikein hyvá ja viihdyttává sarja, suosittelen erityisesti heikkohermoisille…

Joten nautitaan näistä maailmanlopun viihdyttávistá tunnelmista ja sulatellaan joulukinkkua. 🙂