maailman yhdeksäs ihme

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Hiekkalaatikko Suomalainen koulu maailman yhdeksäs ihme

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

On suomalainen sosiaaliturva. On noista lapsilisistä kirjoitettu täällä aikaisemminkin. Ne menee siihen samaan pitkään listaan ihmeellisiä asioita joilla suomalaista veromaksajaa kusetetaan.
Sitäkin mä olen miettinyt miten tämä kaikki on Suomessa mahdollista?
Jotain kyllä on tullut mieleen. Suomessa enemmistö kansasta ei tiedä mistään mitään. Mutta kaikki ei voi johtua täydellisestä tyhmyydestäkään. Osaahan suurin osa kansasta sentään lukea ja kirjoittaa.
Tossa viitattiin Englantiin missä oli ja on täysin vääristynyt sosiaalipoltiikka. Siellä on muutos tapahtumassa. Peruskansa on saanut monessakin mielessä tarpeekseen ja se näkyy puolueiden kannatuksessa ja vaikkapa äärioikeiston nousuna. Ja tämä , ei mikään muu, on saanut nykyiset poliittiset parasiitit huolestumaan asemansa puolesta.
Sama Ranskassa, Hollannissa, Norjassa, Ruotsissa , Tanskassa ja myös vaikkapa maailman toisella puolella Australiassa , vain osan mainitakseni.
Mutta ei Suomessa. Joka komeilee kaikkien listojen kärjessä sosiaaliavun määrissä.
Ja muuten , kun on elänyt jo eläkeiän kiepeille , niinkuin moni täällä mielipiteensä ilmaissut, on varmaan tajunnut , että aina kun on ilmaista rahaa jaossa, on myös niitä jotka yrittävät hyötyä siitä.
Ellei nyt sitten ole niin rakennettu, että kaikki on kaunista , maailma on hyvä ja oikeudenmukaisuus ja yhteinen hyvä voittavat tässä elämässä. Ja silmillä ei ole Ray-Banit vaan vaaleanpunaisilla linsseillä varusteutut sydämenmuotoiset aurinkolaisit.
Ja tietenkin kukkahattu päässä.