Maailman paras oikeuslaitos on toiminut jälleen

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Maailman paras oikeuslaitos on toiminut jälleen

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

ILTALEHTI kertoo tänáän:

Kaksi tuntia kestänyt törkeä raiskaus:
Hovioikeus alensi tuomiota

Helsingin hovioikeus alensi liberialaissyntyisen Emmanuel Kwasi Sabin törkeästä raiskauksesta ja muista rikoksista käräjäoikeudessa saamaa tuomiota. Kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden ehdoton vankeusrangaistus aleni seitsemään vuoteen.

Helsingin hovioikeus piti käräjäoikeuden tavoin tekoja raakoina, erityisen julmina ja moitittavina. Tuomiota kuitenkin alennettiin.

Keskimääräinen rangaistus törkeästä raiskauksesta on vajaa neljä vuotta vankeutta. Hovioikeus katsoi, että rangaistuksen tulee olla normaalia kovempi. Alentaviksi seikoiksi hovioikeus katsoi Sabin puhtaan rikosrekisterin ja sen, että tämä oli mielentilatutkimuksessa todettu heikkolahjaiseksi.

Silleensá. Naisten oikeusturva Suomessa on ihan suorassa suhteessa siihen, onko heihin kajonneella miehellá aikaisempia rötöksiá ja mikä on miehen mielentila ja álykkyystaso. Heikkolahjainen saa raiskata, hullu saa vaikka tappaa. Ja naisen tulee kestáá. Tämá kahden tunnin raiskaus on ollut ”moitittava”. Hyi hyi, tuhma poika… 😕 8)