Lyhyt matkakertomus 2002

LINKKI

soittaja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 6

Hei

Selasin tietokoneeni muistia ja löysin aikaisemmin lähettämässäni viestissä mainituista kahdesta (vaimoni kanssa tehdystä) Teneriffan matkasta järjestyksessä ensimmäisen lyhyen kertomuksen. Se on tässä:

Vuonna 2002 tapahtuneen matkan
1. päivä: Laskeuduimme Teneriffan saaren pohjoiselle lentokentälle. Saavuimme bussilla Puero de la Cruziin, jossa on noin 40 000 asukasta.

2. päivä: Teimme ohjattu kaupunkikävely ja tutustuimme sangria-juomaan oppaan johdolla. Uimme hotellin kattoterassilla olevalla altaalla.

3. päivä: Teimme bussiretken Teide-tulivuorelle. Sen jälkeen oli tutustuminen meren aaltoihin uimarannalla. Aallokko oli kova.

4. päivä: Otimme aurinkoa hotellin kattoterassilla ja kävimmekaupungilla. Vierailimme eräässä kirkossa suomenkielisessä jumalanpalvelussa.

5. päivä: Kapusimme rinnettä ylös hotelli Tigaigan pihalle, jossa oli kansantanssiesitys. Ajoimme kaupungilta bussilla banaaniviljelmälle.

6. päivä: Menimme oppaan mukana julkisella bussikyydillä tulivuoren alarinteelle, josta patikoimme eväät mukana merkittyä reittiä rinnettä alaspäin metsässä. Palasimme bussilla. Illalla näimme kadulla pääsiäisen juhlakulkueen.

7. päivä: Teimme bussiretki Ortovan kaupunkiin oppaan johdolla. Viininmaistelua Tacoronten kylässä sen jälkeen. Paluumatkalla oli tunnelma korkealla.

8. päivä: Kävelimme eläinpuistoon ”Loro-Parque”. Siellä oli merileijonia (näytös), apinoita, pingviinejä, delfiinejä (näytös), papukaijoja (näytös) yms katseltavaa.

9. päivä: Menimme kävellen kasvitieteelliseen puutarhaan. Siellä oli mm. iso kumipuu. Paluumatkalla kävimme isossa tavaratalossa.

10. päivä: Kävelimme orkideapuistoon ”Jardin de Orquides”. Puutarhassa oli kahvila. Illalla oli suurempi pääsiäisen juhlakulkue kuin viimeksi.

11. päivä: Menimme koko päiväksi kaupungin rannan merivesialtaille, jonne oli pääsymaksu. Uimme ja otimme aurinkoa. Illalla kävelimme ravintolaan.

12. päivä: Aamulla tapahtui lähtö hotellista bussilla Teneriffan eteläiselle lentokentälle. Ajo kesti yli tunnin.

Säätila oli vaihtelevaa. Oli useita sadekuuroja ja välillä paistoi
aurinko. Lämpöä oli sopivasti.


terveisin Eino