luvattomat koirat

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649
Uruan kirjoitti:

Siis totta kai otan asian vakavasti, enhän muuten olisi kysynytkään?! Luvatta en koiriani mihinkään vie, ei tästä pitkä aika ole kun joku oli vahingossa (?) mennyt muistaakseni Norjaan amstaffi-mix koiransa kanssa ja koira oltiin siltä seisomalta viety pois. Ei oltu edes annettu mahdollisuutta poistua maasta koiransa kanssa -mikä on kyllä ihan järjen vastaista.

Ja näin varmaan tulisi käymään täälläkin. Järjenvastaiseltahan tuo kuulostaa mutta nämä lait ja säädökset nyt on vaan näin. Ai niin, jos tänne sitten joskus muutat niin kannattaa selvittää miten sen koiran tänne parhaiten voi tuoda. Noihin peruspaperihommiin voi mennä muutama kuukausi enkä tiedä miten koiraan suhtaudattaisiin täälläpäin ennenkuin kaikki paperit on kunnossa.

Uruan kirjoitti:

Jos asiani tuolla muodollisuus-kysymyksellä väärin ilmaisin, niin sori.

Espanjassa moni asia oli muodollisuus aikaa sitten, mutta nykyisin moni noista muodollisuuksista on rikoslakiin kirjoitettu. Esimerkkinä vaikkapa autoilun promillerajat; ennen tuli sakkoja, tänään vankiloissa on tungosta rattijuopumustuomiotaan sovittelevien takia. Ja nykyisellään näitä valvotaan entistä tiukemmin…