luuri kouraan

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Eiköhän Selmankin uteliaisuus tule tyydytetyksi kun soittaa molempiin esimerkkifirmoihin ja kysyy ketkä puljuja oikein pyörittävät. Puhelinnumerot sentään on sivuilla.

Oikein ammattiuteliaille on ihan oma sivusto: http://www.einforma.com

Yleisesti ottaen tämä on hyvinkin yleinen trendi ettei omistajia kerrota nettisivuilla. Ei koske pelkästään suomalaisomistuksessa oleviin yrityksiin. En tiedä itsekään, miksi yritykset eivät halua mainostaa omistuspohjaansa. Jos on rehellinen pienyrittäjä niin tuskin siitä ainakaan mitään haittaa on, mutta toisaalta heidän palveluja todella tarvitseville kyllä henkilöllisyys tulee selväksi silloin kun yhteistyö alkaa asiakkaan kanssa. Pörssissä olevien yritysten tiedot löytää helpommin.

Meillä on neljä yritystä ja kaikkien nettisivuilla kerrotaan kuka omistaa ne. Samoin yritysten fyysisillä toimipaikoilla on asiakkaille käyntikortit saatavilla, jopa omistajan valokuvan kera. Toimii erittäin hyvin. Tuskin koskaan kohtaamme tilannetta ”turhat kyselijät älkää vaivaantuko”, kuten legendaarisesti ilmoituksissa saattaa olla vaikkapa hevoskaupoissa.

Noh, taas tuli lykättyä jotain asiaa, ns. huumorilla, ainakin niille joilla hoksottimet kohdallaan 🙂