Luurankoja?

LINKKI

Don Paco
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.05.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 16
vanhatyttö kirjoitti:

Oñan kolme kallista virka-autoa, hänen poikansa puliveivaaminen Torremolinosin palvelukseen lähes nelinkertaisella palkalla, oman mainoskalenterin painattaminen veronmaksajien rahoilla, rahan pumppaaminen ex-poikaystävän vetämään FTV:hen, joka tuottaa pelkkää Oña-propagandaa etc. ovat sitten toinen juttu. Toki on suuruusluokkaero Junta-tason ja kunta-tason välillä. Mutta filunki on filunkia. Ja koska kaappien avaimet ovat Oñalla, niin on perusteltua pitää noita vain jäävuoren huippuna.

Huomattakoon, että juntan virkamiehiä on mainitsemastasi syystä eronnut. Oña eroaa aikaisintaan runsaan neljän vuoden kuluttua, eikä välttämättä silloinkaan.”

Olet Don Paco, fiksu kirjoittaja. Tervetuloa palstalle!

En kuitenkaan ole ihan samaa mieltá kanssasi. Jos Oñalla olisi luurankoja kaapissa, niin kyllä ne nyt tamän vaalikampanjan aikana tulisivat esiin. Ja olisivat tulleet jo aikaisemminkin, aikaisemmissa kampanjoissa. PSOE:n riveissä sen sijaan on ollut kummallisia kytkentöjä ihan rikollisiin piireihin. Tunnetko tämän tapauksen???

Oña: ”Desconocemos qué relación mantiene el candidato del PSOE de Fuengirola con Rodríguez Menéndez, condenado a 6 años de cárcel, huido de España e inmerso en numerosos procedimiemtos penales.

Seuraavaksi Oña kirjoittaa: Hoy (27.4.) el candidato del PSOE ha reconocido que trabajó un año y medio en el despacho de Rodríguez Menéndez. La pregunta es por qué se quedó tanto tiempo con lo que allí había, por qué no salió del despacho al 2º día, por qué no denunció a la policía las barbaridades que este hombre hacía, qué sabe desde entonces, por qué llegó a ese despacho….En el Pleno no ha respondido.

Minä en todellakaan asu Fuengirolassa enká haluakaan asua siellä. Mutta tietenkin asun Espanjassa, kuka nyt Suomessa vapaaehtoisesti…

Kiitos kovasti tervetulotoivotuksesta ja fiksuksi kehumisesta!

Oli vähän vaikeaa selvittää, kuka ja millainen kaveri on ERM ollut, ei liene kovin tuttu Espanjan ulkopuolella. Mutta hän on siis esiintynyt monien kenkkumaisten tapausten ja myös kenkkumaisten henkilöiden yhteydessä, asianajajana. Vuonna 2006 hänet tuomittiin vankilaan. En jaksanut enää selvittää miksi.

Oña syyttää nyt sossujen ehdokasta siitä, että tämä on tuntenut ERM:n, todisteena oikein valokuva. Vaikea tosiaankaan olisi olla tuntematta, kun on vuoden ja 3 kk työskennellyt hänen asianajotoimistossaan. Mutta tällöin elettiin vuotta 1998, ja ko. toimisto oli se, mistä vastavalmistunut ja työpaikkaa Madridista hakemaan lähtenyt asianajaja JGL oli sen ensimmäisensä löytänyt. Ainakaan ERM:n vankilaan joutumista ei tuolloin oikein voinut ennustaa.

Sama varmaan koskee Marbellan skandaalia, mutta kyllä Oñaa on nähty Gilin, Pantoja etc seurassa ihan riittämiin. Kuvia löytyy niistäkin kohtaamisista.