Luuppi kirjoitti:… miksi

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Vuokraa talo Fuengirolasta kirjoitti:

… miksi joukolla arvaillaan ja arvuutellaan toisten nimimerkkien takana piileviä henkilöitä. Tietenkin utelias saa olla …

Heti alkuun: Olen kaikesta samaa mieltä kuin Luuppi, joskaan enäkki-innostuvana aina osaa olla toimimatta toisin kuin omastakin mielestäni pitäisi.

Meitä on tänne kertynyt monesta kohteesta ja yhdestä suunnasta tulleiden osalta varsinkin tiedän, että kukin etsii vanhoja tuttuja. Olkoon nimimerkkien suoja rikkomaton, mutta toki toivoisin kunkin jotenkin tuovan myös itsensä esille – ajatustensa ohessa. Oma linjani on olla vaivatta paljastettavissa nimimerkin takaa, ehkä liiankin avoin henkilöesittely ja naamakuva.

Vuokraa talo Fuengirolasta kirjoitti:

Minusta jokaisen esittämä asia on tärkein, ja halu tulla mukaan ja osallistua.
Sitä eivät saisi kokeneetkaan palstoilla keskustelijat teilata – juu, tuntekaa vaan pistoksia sanan säilän taitavat ja puoliammattilaiset käyttäjät – ja viittaan nyt murrekeskusteluun.

Jos Luuppi tarkoittaa mun slangiheittojani, niin sorry. Tarkoitukseni siinä oli toivoa yleiskielen käyttöä tavaksi eikä missään tapauksessa teilata. En tosin käynyt nyt tarkistamassa, mitä siellä muut sanoivat, joten tämän sanoin vain oman tunne-elämäni hellimiseksi. Ollen kirjoittajana ammattilainen, mutta säilän käytössä ikuinen koheltaja.