Luulen tietäväni …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 25 Luulen tietäväni …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Pintor varmaan tarkoittaa sitä kulmassa olevaa ravintolaa. Enkä minäkään muista nimeä. Todella hyvä, joskin hinnakas verrattuna siihen mitä minä lempipaikkanani suosin. Ja samalla myös erilainen, sillä siellä on ravintolan tapaan kokonaiset annokset, kun tuolla espanjalaisessani tilataan pöytään raciones (noh joo, annoksia) ilman mitään muuta, salaatti erikseen, perunat erikseen jne. Mutta olen tuollakin syönyt ja nauttinut. Hintansa väärti sillä alueella, ihan totta.

Hinnoista Thaimaassa muuten. Tilattiin äsken Pizza Hutista Super Supreme, kanankoipia ja valkosipulileipää. Tuovat puolessa tunnissa ja maksaa 399 bahtia eli noin 8,80 euroa kotiin kannettuna.

Ja rouvalla oli päivällä paha olo. Käytiin läheisellä klinikalla, missä lääkäri tarkasteli, mittasi verenpaineen ja antoi mukaan kahdenlaisia pillereitä todeten, ettei hätää paitsi jos päänsärky jatkuu, niin sitten uudelleen ja tutkitaan lisää. Lasku oli 200 bahtia eli noin 4,40 euroa.

Päivällä kävin kuppilassa juomassa yhden normaalikokoisen Coca Colan, joka maksoi 15 bahtia, eli noin 33 centimoa. Että sellaista kuluttajatietoa täältä itäisiltä mailta tällä kertaa.