Luotettavuus

LINKKI

Vilperi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 242
pentti52 kirjoitti:

Siteerasin tosiaan Poliisi -lehdessä ollutta tutkimusta. Siteeraus on lyhennelmä asian sisällöstä. Tutkimuksen pääasiallinen sisältö oli: Suomen poliisi on maailman paras, kuten kirjoitin ja siteerasin. – Vanhatyttö tyypilliseen tapaansa johdattelee keskustelua sivuseikkoihin ja unohtaa pääasian. Jutun luin ja merkitsin viestiini oikein, Vanhatyttö lukee sivuasiat ja tekee niistä jutun juurta.

Jos siitä puhutaan kuka pysyy asiassa ja kuka heittelee täkyjä sivuasioissa, ei pitäisi olla epäselvää. Sinun kirjoituksesi, hyvä Vanhatyttö, Espanja.org sivuilla kertovat kaiken. Yrität kertoa asiaa, mutta harhaannut sivuseikkoihin ja päädyt trollaukseen.

Kuinkakohan luotettavana lähteenä voi tuotakin lehteä pitää? ”Kukas kissan hännän ………….”
Jos tavalliselta suomessa asuvalta kansalaiselta kysytään tätä nykyistä posliinien toimintaa eri muodoissaan, niin paljoa pisteitä ei heru!
Tosin pakko sanoa että syy ei välttämättä ole poliisin vaan siellä päättävällä taholla jotka tekevät niitä menoleikkauksia tavallisen kansan turvallisuudesta välittämättä. Ja näiden päättäjien ansiota on myös se että isot talousrikoksien tutkinnat pistetään nopeasti jäihin vaikka niistä saataisiin kipeästi kaivattua rahoitusta poliisien ainaiseen rahapulaan. ”Korppi ei ………” 🙁