Lumenluoja

LINKKI

blues
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 1928
Lumenluoja kirjoitti:

”Taytyy myontaa etta mulle tasta EU’sta on ollut hyotya elamisen ja tyoskentelyn helppoutena. Kait siita sitten pitaa myos olla valmis maksamaankin.” Mutta hyvä on, että tunnustit olevasi pihalla katsomassa tätä puhtaasti omasta näkövinkkelistä.

Saisit maksaa minunkin osuuteni. Se alkaa olemaan jo 7-9.000 per efektiivinen verojamaksava pää … eli kansantaloustasolla hirvittävä summa. Ja eläminen tulee vaikeutumaan tästä eteenpäin – pitää vain varmistella, että pahin ei osu ihan kohdille.

Aivan oikein, katselen tata ihan omasta nakovinkkelistani. Minun ja Suomen tiet erosivat 33 vuotta sitten. Se oli kaunis kevat. 🙂

Siina olet oikeassa etta elaminen tulee taatusti vaikeutumaan tasta eteenpain, valitettavasti. Niin Suomessa kuin muuallakin EU’n alueella.

Mita tuossa edella yritin sanoa/kirjoittaa oli ettei persujen puolueohjelma ainakaan minua vakuuttanut. Kuten ei myoskaan odotettu oppositioon jaanti yllattanyt. Kasittaakseni annetut aanet menevat tavallaan hukkaan, eikos? 🙁 Se lienee sita demokratiaa….

PS. Mielellani maksaisin monen muunkin osuuden noista vastuista mutta nyt taytyy myontaa etta oma suu on lahinna. 😉