Lukulasit Tokelalle!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 29 Lukulasit Tokelalle!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
johan kirjoitti:

Oli muuten aika kurja väite! Koska Tokela on ollut kiero muka? Kelle???

Silmä käteen ja lasi silmille niin näet kultaseni paremmin.

En siis kirjoittanut/sanonut KIEROILE vaan ihan selvästi että KIROILE … että perkele. Jottas silleen otat nyt kiltisti vielä yhdet ja nyyhkäiset tyytyväisenä, että voi helvetti, sehän olikin vain yksi veen väärinkäsitys ja lukihäiriö, etkun räväkät ne sanoo perkele ja mamerot hermostuu. Syyttä ja suotta.

Siitä mä tykkään myös Tokelassa, että tuossa tädissä on puhtia kuin pienessä puskutraktorissa. Energiaa sano, perkekel. Hyvinvointiolemukseensa kätkeytyy semmoinen voimavara, jota ei pidä laskea valloilleen negatiivisin ärsykkein, muutoin se tulee ja jyrää meitin.

Hah-hah Tokela. Lipsahduksesi on ymmärretty ja armoni lasken yllesi myötämäkeen suhteemme liukuessa jälleen uomiinsa hyvien tähtlösten tuikkiessa taivaan sinisen kannen alla. Vaan etpäs sittenkään thurhaan thuiskinut Thaimaaseen, sait mut ainakin varuilleni vastaistenkin varalle.

Miksi näin laaja vastaus – selitys kummastelijoille:
Tokela on sen verran ystävä, ettei siitä viitsisi luopua ainakaan heppoisin perustein. Ja se heitti mua jo privaatillakin pommilla päähän ja sanoi irti ystävyyden.

Mikä olisikin ollut oikein, jos olisin oikeamielistä kieroksi nimitellyt. Vaan kun ainoastaan kiroilevaksi, niin sitten kävi tälleen. Minä tunnen oloni jälleen levolliseksi.