Lukekaapas tämä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Jahu kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

Espanjan talousongelma ei ole ihan yksinkertainen. Hallitus julkisti tánään uudet kasvuennusteet; tänä vuonna kasvua odotetaan vaivaiset 0,8% aikaisemmin ennustetun 1,3% sijasta. Mikä sekään ei hyvä lukema olisi ollut, mutta nyt kynnetáän sitäkin syvemmállä. Vuodelle 2012 povataan kasvua 2,3% ja vuodelle 2014 2,4% eivätkä nämäkään lukemat vielä páätä huimaa, etenkin kun ne ovat pelkkiä optimistisia povauksia.
…..

Muistelen katsoneeni Espanjan asiaa käsittelevän ohjelman Suomen tv-kanavilta.

Kellähän mahtaa olla se rahan , jonka ihmiset ovat velkaa ?

Suomen valtiokin jatkuvasti jankuttaa säästötoimista , alan epäillä , että alkaa jo syödä omia tulojaan :O , sitten onkin kierre sitten valmiina !
Ennen sentään olisi tulot valtiolla ja ihmisillä pienemmät , silloin oli joka kylässä kauppa jos toinen ja joka kunnassa terveyspalvelut.
Uusia teitä rakennettiin jne..[/quote]

artikkeli ihan ajatuksella. Jan Hurri taas kirjoittelee asiaa. Järjetön Euro-alue voi murtua pikapuoliinkin ja hyvin DB:n ekonomistit analysoivat kansan tuntoja – siis niiden tuntoja, jotka käsittävät maksavansa tämän sirkuksen. Ne viittaavat kintaalla, joka uskovat olevansa saamapuolella hautaan saakka. Nyt pudotetaan KAIKKIEN elintasoa reilulla kädellä, vaikka et olisi muuten syyllinen kuin siten, että olet äänestänyt typerät poliitikot valtaan. Koko ylevä ajatus yhteisestä ja rauhanomaisesta Euroopasta murenee pala palalta ja palataan vajaa 100 vuotta olleeseen poliittiseen ja taloudelliseen (suhteellisesti) tilanteeseen.

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/04/10/nain-eu-pahentaa-velkakriisia/20115017/12

Ja tässä KansallisenJakopuolueen (KOK) uusin veronmaksajien rahojen jakovinkki (kojolle äänestyslogiikasta)

http://www.iltalehti.fi/helsinki/200805027554289_hi.shtml