luettu ja tajuttu kerrasta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mutta kun mä en jaksa ottaa näitä juttuja kovin vakavasti. Se on ihan yksi ja hailee minkä maalaiseksi mua luullaan. Väliin sakuksi, joskus joku varmaan luulee engelsmanniksi. Eipä tule mieleen , että onko mua erityisemmnin arveltu suomalaiseksi, paitsi kun joku marokkolainen kauppamies on kuullut asian puheesta ohikulkiessa.
Yksi syy varmaan myös on se , että mä en liiku tuulipuvussa enkä talviaikaan kesävehkeissä.Ja mulla on autossa ja motossa paikalliset rekkarit.
Ja mun käsitys on , että espanjalainen kadunmies vähän välittää minkämaalainen kummajainen ulkomaalainen on, guiri mikä guiri.
Ja se mikä Suomesta täällä tiedetään on mun kokemuksen mukaan suomalainen koulujärjestelmä/pisa menestys. Ja se arvio , että Suomessa on KYLMÄ. Ja joskus tulee esiin se , että Suomessa arvioidaan olevan korkean elintason.
Ja nää mun arviot ei ole mikään tieteellinen tutkimus vaan mielipide satunnaisista keskusteluista paikallisten kanssa vaikkapa punttisalin saunassa, naapurien kanssa pihalla ja vastaavaa.
Mikä varmaan on kuitenkin enemmän kuin monella muulla suomalaisella, koska mä pystyn käymään näitä vaatimattomia keskusteluja espanjan kielellä.