löytyyhän multakin vähän suomihenkeä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Dokumentti Aurinkorannikosta Neloselta 12.1.2010 löytyyhän multakin vähän suomihenkeä

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kyllä mäkin luen , jopa käyn oikein hakemassa , suomilehtiä, kaikki info on hyödyllistä.Tevaa kuuntelin joskus viisi vuotta sitten viimeksi ,ei oikein ole mun juttu.Mä kuuntelen mieluummin paikallista chumba chumbaa kuin Mattia ja Teppoa ja muuta suomihumppaa.
Mulle riitti yksi itsenäisyysjuhla jotain 20v sitten.Kuteetkin löytyisi muttei motivaatiota.Koska paikalla on tietenkin parhaat voimat joita pieni Suomi on joutunut luovuttamaan ulkomaille ,antaa heidän edustaa.Tuntuvat nauttivan siitä.
Itsenäisyys on toinen juttu kuin kilistellä skumppaa veljien kanssa pikkusormi pystyssä.
Itsenäisyys ei ole vastenmielistä , mutta kyseiset gaalat kyllä.
Mulla on omituinen ,varmaan monen mielestä perverssikin tapa katsella sotilasparaateja,esim . täällä armeija marssii aina silloin tällöin ja se näytetään telkkarista.Jotenkin tuntuu että ne Legioonalaiset jotka siellä marssii ja on olleet henkeään kaupalla vaikka Afganistanissa , antaa enemmän isänmaalleen kuin juhlien pönöttäjät.
Pätisi Suomeenkin ,vaikka siellä on asevelvollisuusarmeija mitä ei oikein voi ottaa tosissaan , eihän se onneksi joudu oikeisiin sotilaan hommiinkaan.
Mutta tämähän on jo toinen juttu ja taisi lipsahtaa vähän aiheen ulkopuolelle.